Werez Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Witam mam problem z metinem Wgrałem sobie dzisiaj naa metina Moda pl Weszłem chciałem się zalogować to mi wyłączylo moda i wyskoczyl bląd : HACK_SHIELD DETECT_GAME_HACK Odnośnik do komentarza
engraver Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Hack Shield wykrył cheaty. Zablokowałeś HS'a ? Jeśli nie - zablokuj go za pomocą : http://misiekantos253.tk/ Odnośnik do komentarza
Werez Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Dzięki zobacze czy dziala łap + Ale znowu mam problem loguje się i pisze tylko : Zostaniesz Połączony z Serverem i tylko to czekam i czekam ... nawet jak wpisze takie pasy jak : qqq , qqq jaka jest przyczyna help plis ; ( Odnośnik do komentarza
razor9012 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 spatchuj metina. Wtedy wgraj moda Odnośnik do komentarza
Werez Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Zrobilem tak : spatchowalem metka i wgralem moda i nic dalej to samo ; ( Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.