Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Opłaca się grać na balmo**?

Sebix923

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie masz na myśli balmorę , lecz to zły dział niestety ; ( Opłaca się wydaje mi się że ponad 1000 osób online w dzień , ceny ku :

Aura - 15~20kk

Czarowane Ostrze - 2~4kk

Silne - 2~3kk

Kamol - 20kk

Opublikowano

Pewnie masz na myśli balmorę , lecz to zły dział niestety ; ( Opłaca się wydaje mi się że ponad 1000 osób online w dzień , ceny ku :

Aura - 15~20kk

Czarowane Ostrze - 2~4kk

Silne - 2~3kk

Kamol - 20kk

Kurczę moja ulubiona postać będzie zadroga.

Opłaca się grać Bm'em ?

55870180794822757523.png
Opublikowano

Według mnie tak. Jest to świetny serwer, tak samo jak jego administrator. Można tam znaleźć coś dla siebie i polubić wielu graczy. Nie ma noobów, cheaterów i oczywiście dzieci NEO. Wszystko jest jak w najlepszym porządku i wszystko trzyma się kupy. Serwer na prawdę godny uwagi. Co do kamoli itp. Nie bój się ludzi jest wystarczająco nie za dużo nie za mało, a ceny są niskie chyba że rarytas typu FMS 40+ sr. +9 dobre bony i kd wtedy już można sporo wydać/zarobić nawet się nie zastanawiaj po prostu GRAJ !!! Itemki przyjdą z czasem, graj tym czym ci najwygodniej. Bij metiny, bossy, wykonuj misję, a eq będziesz mieć dobre i z biedy nie "umrze" twoja postać.

1358164285-U286162.png

Opublikowano

A nie chciał by kto mi pomóc chociaż troszkę na starcie ;D?

Mogę Ci oddać itemki ponieważ miałem przerwę i jakiś szanowny pan mnie okradł. Myślę że coś tam dla ciebie wygrzebię. Napisz jutro nie chce mi się dziś grać. Ja robię postać od nowa i jak będę miał dobre eq przekładam je na starego Mentalusia (love) ;D

1358164285-U286162.png

Opublikowano

To doradź mi czym zacząc gre, i gdzie dropić te itemki i co z nimi robić .

Jeżeli chcesz zarabiać polecam Ci WP 35 lv.

Możesz zarabiać na bestach i metinach w m2.

Zrobisz skile i eq dopiero zabieraj sie za exspienie

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...