Sebix923 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Tak jak w temacie. Jakie są ceny kamoli/ku, gra dużo ludzi ? Odnośnik do komentarza
Sh4ke Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Pewnie masz na myśli balmorę , lecz to zły dział niestety ; ( Opłaca się wydaje mi się że ponad 1000 osób online w dzień , ceny ku : Aura - 15~20kk Czarowane Ostrze - 2~4kk Silne - 2~3kk Kamol - 20kk Odnośnik do komentarza
Malinka89 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 śnieg pada? Odnośnik do komentarza
Sebix923 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Pewnie masz na myśli balmorę , lecz to zły dział niestety ; ( Opłaca się wydaje mi się że ponad 1000 osób online w dzień , ceny ku : Aura - 15~20kk Czarowane Ostrze - 2~4kk Silne - 2~3kk Kamol - 20kk Kurczę moja ulubiona postać będzie zadroga. Opłaca się grać Bm'em ? Odnośnik do komentarza
bladiak Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Według mnie tak. Jest to świetny serwer, tak samo jak jego administrator. Można tam znaleźć coś dla siebie i polubić wielu graczy. Nie ma noobów, cheaterów i oczywiście dzieci NEO. Wszystko jest jak w najlepszym porządku i wszystko trzyma się kupy. Serwer na prawdę godny uwagi. Co do kamoli itp. Nie bój się ludzi jest wystarczająco nie za dużo nie za mało, a ceny są niskie chyba że rarytas typu FMS 40+ sr. +9 dobre bony i kd wtedy już można sporo wydać/zarobić nawet się nie zastanawiaj po prostu GRAJ !!! Itemki przyjdą z czasem, graj tym czym ci najwygodniej. Bij metiny, bossy, wykonuj misję, a eq będziesz mieć dobre i z biedy nie "umrze" twoja postać. Odnośnik do komentarza
Sebix923 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 A nie chciał by kto mi pomóc chociaż troszkę na starcie ;D? Odnośnik do komentarza
bladiak Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 A nie chciał by kto mi pomóc chociaż troszkę na starcie ;D? Mogę Ci oddać itemki ponieważ miałem przerwę i jakiś szanowny pan mnie okradł. Myślę że coś tam dla ciebie wygrzebię. Napisz jutro nie chce mi się dziś grać. Ja robię postać od nowa i jak będę miał dobre eq przekładam je na starego Mentalusia (love) ;D Odnośnik do komentarza
PrezeSxZodi Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 To doradź mi czym zacząc gre, i gdzie dropić te itemki i co z nimi robić . Jeżeli chcesz zarabiać polecam Ci WP 35 lv.Możesz zarabiać na bestach i metinach w m2. Zrobisz skile i eq dopiero zabieraj sie za exspienie Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl ! Odnośnik do komentarza
Antix Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/551575-dyskusjabalmora/ Odnośnik do komentarza
Istny Diabel Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Zamknięta zapowiedź/dyskusja > Kosz. Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.