Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaki pistolet na perma?

-Askry-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar za niedługo kupić jakiegoś pistolca na perma tylko zastanawiam się jakiego? Chce szybkostrzelnego który jak braknie mi amo w broni szybko pokona przeciwnika :). Piszcze jakiego polecacie i dlaczego akurat on. Będą lecieć +

Bywalec
Opublikowano

G18 cobra niezastąpiona.

Na starym koncie ja miałem i gdy kończy się ammo wciskasz 2 i rushujesz przeciwnika.

Jest też bushmaster ale odpada bo strasznie wolno się wyciąga i zanim to zrobisz to cie zabiją.

Mam go na tym koncie i go nie używam.

Jest jeszcze opcja American Eagle lub Desert Eagle SE. To to samo tylko inny kolor. Te pistolety są wolne ale jednym trafieniem zabierasz około 60hp tylko trzeba sobie trafić. Ale da się przyzwyczaić. I z tym pistoletem chodzę cały czas

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Polecam G18 Cobra, takie SMG wśród pistoli.

Zgadzam się z Pba co do Bushmastera, ale mi akurat ten pistol przypadł do gustu i jak go miałem to cały czas nim grałem.

Dobre są jeszcze USP SE i American Eagle.

Opublikowano

Bushmaster to chyba najlepszy pistol na Pistol Only dzięki pojemności magazynka 20/40, ale skoro mówisz że chcesz jako broń zapasową w wyjątkowych sytuacjach gdy braknie ci ammo w głównej broni to najlepszym wyborem będzie G18 Cobra. Desert Eagle zabije jednym strzałem (jeśli wróg już był postrzelony przez główna broń) ale nawet przy dobrym ogarze nie masz pewności że trafi, z Cobrą jest mniejsze ryzyko, więc polecam. P99 też jest dobry i nowy auto (od 2LT<cośtam>) ale nie można kupić na perma.

Bywalec
Opublikowano

Ten nowy pistolet zadaje strasznie małe obrażenia. A co do AE to jest tak że " trafisz to zabijesz jak nie to po tobie " podobna zasada jak w sniper only. Ale jak sie trochę pogra ta bronią to można nauczyć się trafiać.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

G18 cobra dobra lecz szybko sie magazynek zużuwa, Bushmaster type 97 jest podobny do cobry lecz ma większy magazynek. American Eagle fajna postol zabija na 2 strzały max i jeszcze niezastąpione USP SE bardzo fajny pistol, celny.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...