Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs schodzi do lamusa...?

Ryahin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Liczba serwerów maleje... graczy jest mniej.... w cs:go gra miej osób niż w 1.6... Jest tylko kilka serwerowni, które i tak pomału upadają...

np Trupiarnia, serwy, na które wejście graniczyło z cudem, teraz są dla sparów 1 vs 1 ew. 4 vs 4.

Na 95% serwerów nie gra nikt.. i taka jest prawda. Włączając cs'a po 6 miesiącach, i wyszukaniu gier z 10 osobami+ zaszokowała mnie liczba... 100 serwerów, na 1800 ... Do tego były to w 70% cod'y

kiedyś było po 800 zapełnionych... w cs source nie jest lepiej... jest TYLKO 5 serwerów ffa, które mają 28 +/- osób na 32. Taka jest prawda... nie pogramy niedługo już na de kabul przy piosence ostrego "tabasko", Nie wiem dlaczego, ale ona wszuca mi sceny z cs'a, podczas słuchania jej. Taka jest prawda. Seria counter strike pomału wędruje do dziadka Quake'a. Chciałbym poznać wasze opinie.

ps. sorka za błędy, piszę z telefonu

Opublikowano

Czy ja wiem ? CS1.6 trzyma się dobrze coraz więcej młodych coraz więcej neokidów czyli jest dobrze sieci zarabiają ;d serwery się trzymają oczywiście te co mogą coś zdziałać, fakt jest faktem że teraz wyszedł cs go nie wiem jak to jest ale wydaje mi się że dużo ludzi się na niego przeniesie z czego patrzyłem fajna gra sie zapowiada ;) może nawet sam siw skusze , lecz w cs.16 jest jakoś inaczej tam jest atmosferka :). poza tym z każdym rokiem ludzie przybywają i uciekają z serwerów bo dojdzie dalsza szkoła , czy tam praca nic się na to nie poradzi. i do tego cs to jest jedna gra :)

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

No chyba nie.

CSS ma tylko 5 serwerów ? chyba non steam, chociaż non steam jest na pewno więcej

No i wiadomo że więcej osób gra w cs 1.6, niż w cs:go.

Cs:go jest nową grą, a cs 1.6 ma już swoje lata i np. ja też wolę 1.6

Zobacz ile jest serwerów cs 1.6 i css

http://www.gametracker.com/search/cs/PL/?

http://www.gametracker.com/search/css/PL/?

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

No nie wiem , według mnie tylko niektóre serwery upadają , nie CS. Znam serwerownię gdzie wszystkie serwery 31/31 itp.

Ja tak samo jak UP wole CS 1.6 .

Do CS'a 1.6 cały czas dochodzą nowi gracze , może niektórzy to jakieś neosy ale zawsze ktoś dochodzi. Na CS'ie znajdziesz młodych graczy , starszych.

Według mnie CS nie spada na psy , ani nic w tym stylu.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

w cs 1.6 gra coraz mniej ludzi ale nadal jest sporo serwerow gdzie jest nawet o tej porze jak teraz full. trupiarnia przed reaktywacja ok. 2 - 1.5 roku temu to byl porzadny serwer, by na jaila czy dr wbic trzeba bylo czasami czekac ponad godzine... a teraz szkoda gadac.

Opublikowano

CS 1.6 przechodzi do lamusa, po prostu odrzucili to od zawodów i po co w to grać jak można w cs:go pograć na Globalnych Elitach przeciwko ESC itp.

Opublikowano

Jako ktoś kto nigdy nie byl fanem csa mogę Wam powiedzieć, że szczególnie ostatni update w cs:go strasznie ciągnie do gry nawet ludzi których za nim nie przepadają. Komputery mamy w większości na tyle dobre by uciągneły cs:go, z tego co się orientuję to valve dba o te całe turnieje itp. Więc po co grać w 1.6, gdzie mamy biegające kwadraty, gównianą fizykę, wallhacki itp. Skoro za 40 zł kupujemy porządną grę godną naszych czasów..

Opublikowano

Jeżeli już odkopany to napisze coś od siebie. Grałem w cs ponad 6 lat. Wiecie dlaczego schodzi "na psy" kiedyś dobry komputer to była rzadkość, ludzie grali w to co im poszło. Cs był i jest dobrą grą do pogrania z kolegami, ale ma swoje lata. Teraz dobry komputer kupimy za grosze na którym pójdzie nam BF3 więc co wybierzecie grać w starego cs czy BF3 ?? Counter strike trzyma się i tak długo, ale z czasem się wykruszy 1.6. Przyszłością teraz jest global i jego aktualizacje ;)

Opublikowano

Jeśli kontynuujemy, to też dodam swoje trzy grosze.

Cs 1.6 legenda wśród FPS'ów upada, podwód ?

Tak jak napisał up, ale to drobnostka po ostatnim update Vavle, spieprzyli cs'a nie dało się grać ani normalnie porozmawiać przez mikrofon.

Cs już nie jest w e-sporcie , a jak wiecie lub nie on przyciągał największą liczbę fanów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...