Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlodekmt2[pl][hamachi]

Wlodziu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam Na Server Ciagle Sa Nowosci^^

1. Potrzeba ulepszacze

2. Czeste eventy

3. Kilku GM'ow ktorzy dbaja o atmosfere

4. 0 SH oraz MH

5. Wyprawy do dt z GM'ami

Dane:

1ku1

2ku2

3ku3

4ku4

5ku5

6ku6

7ku7

1kur

2kur

3kur

Rej:

http://5.166.186.137/index.html

Oczywiscie najpierw na hamachi nalezy wbic

Hasło: 12345 (do kazdej sieci to samo)

Wrazie Pytan Pisac na gg 3999684

SPol Jest Na Stronie

Administracja WlodekMT2

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

HAHHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAH xdddd

znowu zrobiłeś reseta ? xdddddddddddd ale z ciebie łoch jednak xD już 6 raz xddddddddddddddd

であるSpidoo

Opublikowano
HAHHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAH xdddd

znowu zrobiłeś reseta ? xdddddddddddd ale z ciebie łoch jednak xD już 6 raz xddddddddddddddd

nesz nie potrafisz zalozyc sam serv to nei gadaj bedziesz mial swojego serv pogadamy bo jak dlamnie ile bys nie mial lat jestes dzieckiem gdybys nie wiedzial to na servy wbija sie niemiec gow... wiesz i tyle ci powiem ta twoja znajomosc o metku mnie zaskakuje

Ps: matematyka sie klania nobq

CaM

Opublikowano

to banuj niemcow a nie kasujesz konta, jak ludzie sie czegos dorobia... masz b. dobre ustawienia i gralbym po tym resecie ale po co skoro co 2-3 dni sa kolejne?

Opublikowano
to banuj niemcow a nie kasujesz konta, jak ludzie sie czegos dorobia... masz b. dobre ustawienia i gralbym po tym resecie ale po co skoro co 2-3 dni sa kolejne?

Punish jest takie cos jak firewall i odblokowanie portow na nim czyli jak masz dobrego fw jak go ustawisz dobrze to bedziesz wiedzial kto sie laczy do ciebei na kompa itp a co do tego niemiec nie tylko mi sie walil na kompa i usunol baze ale wiem jak sie przedtym teraz wybroni i res juz nie beda tylko resy jak cos dam nowego ^^

CaM

Opublikowano

To poświęć dzień i zrób takie zabezpieczenia, żeby po 2 dniach ci ktoś się nie włamał bo wdg mnie żaden kevin mintick ci się na kompa nie wbija tylko jakiś zwykły cracker .... I zanim uruchomisz znowu serwer dodaj wszystko co tam chcesz a nie rób codziennie restarty bo to nie ma sensu !

A stabilny w tym sensie znaczy, żeby nie rozpadał się po 3 dniach....

であるSpidoo

Opublikowano
To poświęć dzień i zrób takie zabezpieczenia, żeby po 2 dniach ci ktoś się nie włamał bo wdg mnie żaden kevin mintick ci się na kompa nie wbija tylko jakiś zwykły cracker .... I zanim uruchomisz znowu serwer dodaj wszystko co tam chcesz a nie rób codziennie restarty bo to nie ma sensu !

Hmm To przepraszam All ze jakis jeb.. nimiec wala sie ludziom na kompa ....

CaM

Opublikowano

Nie polecam :> Już 2 razy grałem na tym serwie i kończyło się skasowaniem konta lub postaci. Ulepszacze potrzebne, czyli itemki denne. Perły drogie, petardy drogie...

Opublikowano
Nie polecam :> Już 2 razy grałem na tym serwie i kończyło się skasowaniem konta lub postaci. Ulepszacze potrzebne, czyli itemki denne. Perły drogie, petardy drogie...

hmm to co ty wolisz zeby all bylo po 1k kasy perly 7 bony i inne heh ale zabawa pograsz 1 dzien i masz all ...

CaM

Opublikowano
Troche rypa co chwile Logga...

Pozatym nikt nie pilnuje serwera w grze...

Slaba Administracja slaba....

Hmm stronka ...jak nie umiesz angielskiego podstawowego to nei znajdziesz ... slaba administracja heh to co mam ciagle siedziec i nic nei robic tylko dawac konie itp zamiast zrobic ziemie czy inne ??

CaM

Opublikowano

Nesz1, tu ScS, Sory że to mowie, ale z Wlodziem 1 raz stawiamy serva, Wlodek Ciągle sie uczy i nie możne zrobić czegoś za 1 razem... Ja jestem ciekaw, jak Ty byś to zrobił... Postawił serva nie dal nikomu sieci na hamachi, tylko byś czekał czy coś się stanie co można naprawić ... Napewno byś znalazł błędy... A to ze są co jakiś czas resety postaci to już wynika z naszej niekompetencji... Jeśli jesteś studentem informatyki, możne coś zdziałasz sam w jeden dzien, ale nie jak masz 17 lat tak jak WLodek, wiec myślę ze i tak mu się należna słowa uznania za to, że czegokolwiek dokonał... Pokaz mi polski server, który ma spolszczone all npc... Niedługo bd mieli ziemie gildii... pokaz mi stronę do serwów na hamachi... Strone IS sam tłumaczyłem i uwierz ze na 2 strony z fryzurami mi zeszło ponad 2 godziny ... To nie jest tak hop-siup ...

Pozdrawiam ScS

Opublikowano
Nesz1, tu ScS, Sory że to mowie, ale z Wlodziem 1 raz stawiamy serva, Wlodek Ciągle sie uczy i nie możne zrobić czegoś za 1 razem... Ja jestem ciekaw, jak Ty byś to zrobił... Postawił serva nie dal nikomu sieci na hamachi, tylko byś czekał czy coś się stanie co można naprawić ... Napewno byś znalazł błędy... A to ze są co jakiś czas resety postaci to już wynika z naszej niekompetencji... Jeśli jesteś studentem informatyki, możne coś zdziałasz sam w jeden dzien, ale nie jak masz 17 lat tak jak WLodek, wiec myślę ze i tak mu się należna słowa uznania za to, że czegokolwiek dokonał... Pokaz mi polski server, który ma spolszczone all npc... Niedługo bd mieli ziemie gildii... pokaz mi stronę do serwów na hamachi... Strone IS sam tłumaczyłem i uwierz ze na 2 strony z fryzurami mi zeszło ponad 2 godziny ... To nie jest tak hop-siup ...

Pozdrawiam ScS

Jak ktos komus nie pasuje nie grajcie peszek innym sie podoba

CaM

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...