Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak z tą fuzją?

Nub ✔

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio coś było, że połączą serwery, ja dawno nie grałem i jak to w końcu jest z tym?

a Tak BTW to czemu nikogo nie ma na serwerach? Tak pisze na wołaj i nic. wczoraj rano, dzis wieczorem. nikt nie odpisuje. co jest?

Opublikowano

serwery beda laczone w 2013 r :)

co do ilosci graczy to nawet nie pytaj.. masakra jest . Bardzo malo ludzi w miescie, moze teraz wiecej jest jak event i wgl . Po fuzji serwerow na pewno bedzie wiecej ludzi ;)

Opublikowano

Łączenie na polskich serverach bd w 1 kwartale 2013r

Pustki na serverach? może po prostu gra na +90lv która polega na ubiciu wróżki i generała znudziła się już wielu ludziom?

Opublikowano

a Tak BTW to czemu nikogo nie ma na serwerach? Tak pisze na wołaj i nic. wczoraj rano, dzis wieczorem. nikt nie odpisuje. co jest?

Właśnie dlatego je łączą - bo strasznie mało osób jest na pojedynczych serwerach.

Opublikowano

Ale na prawdę są masakryczne pustki. nie wiadomo co się dzieje, chyba upada ten metin xD

@up

no tak, ale to miało byc jakis miesiac temu, a nic nie ma. no szkoda bo jak najszybciej by się przydał

@edit

ubiłem metka zazdry, 10 minut, (jestem mentalem niestety, i sr po zmianie sa do doopy w ribie) zgadnijcie co dropło. MIECZ PÓŁTORARĘCZNY

Opublikowano

Ostatnio coś było, że połączą serwery, ja dawno nie grałem i jak to w końcu jest z tym?

Najprawdopodobniej nikt nie odpisuje bo jest bug że widzisz wołaj tylko ze swojego ch albo coś w tym stylu.

Opublikowano

Ludzie zrozumieli że tamci tylko i wyłącznie łudzą kase a taki kid poleci na is. Ludzie grają na privach i sg,us,kr itd- gdzie kasa się praktycznie nie liczy.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Ludzie zrozumieli że tamci tylko i wyłącznie łudzą kase a taki kid poleci na is. Ludzie grają na privach i sg,us,kr itd- gdzie kasa się praktycznie nie liczy.

Chyba, że ktoś chce zarobić realne pieniądze, to wbija 80+ i sella na Allegro... ;)

Pomocnik
Opublikowano

1 kwartal 2013 juz nidelugo. Nie wiem jak wy, ale ja juz powoli wracam, poki malo osob podropic i spokojnie zrobic EQ, by zaraz po fuzji zrobic rzeznie daggerem :D

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

Chyba, że ktoś chce zarobić realne pieniądze, to wbija 80+ i sella na Allegro... ;)

Póki co i tak mniejsza ilość osób inwestuje w PL'a gdyż po co sponsorować później coś co nie daje Ci satysfakcji?

Póki macie wolne spoty expcie na starych serwerach,dropcie etc.

Ceny pójdą w góre ,ludzi przybędzie lub i nie ;>

Jeżeli GF nie zmieni nastawienia czyli ,,PLN" to wątpię czy fuzja będzie udanym planem ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...