Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Poradnik Bramki Logiczne i Mechanizmy - Podstawy

sruPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich w tym oto poradniku dotyczącym wszystkich podstawowych i najważniejszych bramek logicznych, oraz mechanizmów w Minecraft. Zostały w nim przedstawione dokładnie opis każdej bramki i mechanizmu, budowa, oraz działanie. Pod koniec pokazane jest także jak zbudować te bardziej skomplikowane, oraz ich możliwe zastosowanie.

Zapraszam do oceniania, oraz komentowania po obejrzeniu, a jak ktoś chce być na bieżąco z moimi poradnikami to polecam subskrybować kanał na youtube. To na prawdę motywuje do dalszej pracy :)

Link:

http://www.youtube.com/watch?v=Kgu0ZANsIAI

Nasza stronka o Cod4 i Team'ie:

www.livetokill.pl

b_560_95_1.png

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja to wiem ale dla takiego początkowego przyda się. Nie wiem jak z twoim głosem i wiekiem ale jeśli jest z tym okej może nagrywaj z głosem? przynajmniej coś wytłumaczysz początkującym.

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Opublikowano

Napewno się przyda ;D o wielu rzeczach nie wiedziałem ;D dzię

"Chce­my być obec­ni w życiu in­nych ludzi, w ich roz­mo­wach, myślach, marze­niach, pla­nach. Chce­my czuć się pot­rzeb­ni i zauważani. A może po pros­tu boimy się, że nikt nie zauważy naszej nieobecności. "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...