Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] - Moby na wyższy lv a ExpBot w Kamer Modzie

-Assire-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam taki problem. Umiem się posługiwać KM, lecz chodzi o to, że na privie typu Yitian gdy expie już na av3 (atlantyda v3 i wyżej) to gdy chcę wejść przez KM i ustawić exp bota to nie mogę, bo nie widać mobów. Rozumiem z czego to wynika, mod jest na 2011 i to nie na nowe mapki itemy etc. Ale czy da się to jakoś naprawić, zmienić lub może jest jakiś inny hack, który nie zmienia plików, tylko po prostu odpalam go podczas i mogę bić normalne moby. Tak czy siak, chcę móc ustawić exp bota na lepszych mobach (av3 itd). proszę o pomoc, ew PW

40228593296733269818.png

By: ILoveLive

Opublikowano

Dzięki, chyba ogarnę. Jak nie bd płakał i pisał ^^

Ofc. działa z Kamerem ?

No i niestety. Mam te pliki (3 pliki) 2 pythony i jeden unpacker. Wklejam je do folderu (klikam zeby zmienic pliki) i potem nic mi się nie tworzy. I tu pytanie zmienic wszystkie pliki na logininfo tylko 1 pythona czy obydwa i jak tak to którego ?

40228593296733269818.png

Opublikowano

jak masz orginalnego klienta(na ktorym grasz) poprostu ja robilem tak ze wchodzilem w pack dawalem zaznaczalem wszystko kopiuj i wklejalem do packa w kamermodzie i dziala pieknie ladnie ;d

Opublikowano

No i niestety. Niby ładnie robie według instrukcjii, ale mam tak. Jak już skończyłem, włączam folder. Włączam przez kamer moda, mam python loadera i potem mam "npc list doesnt exit" i mam normalnie liste serow loguje sie i od razu mam okienko ze znaczkami zapyt i dupa :(

EDIT!@:Dobra, dzięki zbychowi działa. tzn dzieki kamerowi tez, ale na przyszlsoc dla innych od razu polecam na koncu caly ten folder pack z klienta a nie tylko npc i monsster pliki. Cały folder ! jupi exp bot idzie w ruch bitches!

40228593296733269818.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...