Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Htc desire HD

manjakkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dawno udało mi sie dostać nowy telefon - htc desire hd. Ma androida 4.0.4 i nakładke (?) IceCreamSandwich. Kompletnie nie ogarniam androida więc potrzebuje pomocy kogoś obeznanego.

Pierwsze pytanie(może śmieszne) ale gdzie znajdują się kontakty? Wydaje mi się że po prostu nie zaimportowały się do książki, ale warto zapytać :) (I przy okazji jak je tam zaimportować). Następne pytanie pokroju pierwszego, jak ustawić jako dzwonek jakąś mp3 z telefonu. W ustawieniach są tylko standardowe dzwonki i brak możliwości wyboru własnej melodi. Pytanie 3, przydatne aplikacje. Są jakieś znacząco ułatwiające życie ze smartfonem? Czwarte pytanie, czy potrzebuję antywirusa na androida? I pytanie numer 5, czy wykonać jakiś uptade softu?

Narazie tyle. Pewnie jeszcze coś do tego dojdzie, ale na razie nic mi nie przychodzi do głowy. Jak się pewnie domyślacie pisze to właśnie z tego telefonu i wsxystkie błedy są właśnie tym zpowodowane :)

Opublikowano

czytanie instrukcji obsługi nie boli tak bardzo ,

dla mniej rozgarniętych i młodszych nie piśmiennych osób są tez i obrazeczki czasem kolorowe albo czarno biało do kolorowania, wiadomo to dla najmłodszych jak się im nudzi w czasie czytania ;)

aplikacje masz w sklepie Google, Play

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Kontakty masz w menu - ich etykieta to taka jakby wizytówka. Dzwonki - kiedy odtwarzasz daną mp3 to koło tytułu powinieneś mieć takie kółeczko z trzema kropkami, jak tam klikniesz to pojawi ci się min. opcja ustaw jako. Jak klikniesz w ustaw jako to następnie w jako dzwonek telefonu. Przydatne aplikacje - jeśli w ogóle się nie znasz to przede wszystkim Android Assistant. Co do antywirusa to wszędzie czyhają niebezpieczne treści. Ja osobiście polecam AVG. Wszystkie aplikacje znajdziesz w Sklepie Play w menu. W HTC wszelkie informacje o aktualizacjach pojawiają się same.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Ok, kontakty zaimportowane na telefon. Z dzwonkiem też sobie poradziłem. Dzięki, zaraz Assistant pojawi się na moim fonie.

Dzięki za pomoc :)

Temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...