Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dotyczace gry

Hocyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Jestem na tym subforu nowy. Szukałem jakiejś nowej fajnej gry FPP inne miały za duże wymagania a ta ma idealne, lecz widziałem informacje ze beta testy są darmowe te od 6 grudnia. Czyli jak normalnie już wystartuje to będzie płatnie czy ja źle zrozumiałem. Dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

Opublikowano

Nie, gra była, jest i będzie w pełni darmowa z nieobowiązkowymi mikropłanościami.

Teraz by zagrać w AC potrzeba klucza, a od 6 grudnia rusza otwarta beta i klucz nie będzie już potrzebny.

Opublikowano

A gdy chcę pobrać grę to mi pisze po angielsku ze W krótce do pobrania czy coś takiego to czyli że 6 grudnia dopiero będzie do pobrania?

Opublikowano

Nie znam szczegółow, bo w to nie gram, może teraz jest tak, że gra teraz nie działa lub działa, ale mogą grać w nią teraz tylko ci, którzy pobrali ją wcześniej, trudno powiedzieć.

Opublikowano

Dobra poczekam do 6 w sumie jest jeszcze sporo czasu może coś naprawiają dzięki za odpowiedzi.

@Edit zapomniałem dodać że temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...