Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy ktos sobie ze mnie jaja robi?

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja kur wydaję ciężko zarobione nx na np Plecak +2 sloty za nx tatical zaplacilem 2,9k nx na 30 dni dobra mówię ok doszedłem dzisiaj do jakiegoś durnego clanu a tam co ? 3 sloty plecak za GP wystarczy 3 poziom clanu i można kupić za GP a ja wydałem 2.9k nx gdzie tu logika? Tak samo TMP piękna super broń za GP jak na razie lepsza niż MP7 Mod i UMP45 gdzie tutaj logika się pytam?

Opublikowano

yyyy...

Po co wgl ten temat ..

lol do do spamu sie zalicza kolego ;p

Co to kogo obchodzi co ty kupiles najpierw sie przeglada shop btw. plecak clanowy odejmuje 5% do speeda a ten za nx co kupiles 2% ;p wiec ...

Ale ogólnie spam Pozdro ;)

Opublikowano

Temat chyba do spamu.. Plecak który jest za GP od Clanu dodaje -5 speeda a normalny za NX -2 tylko lub tam -3 + do tego nie musisz wydać na niego GP tylko możesz sobie coś innego kupić. A skoro wcześniej o tym nie wiedziałeś to teraz już wiesz i nie będziesz chyba już takich bezsensownych tematów zakładać :D. Pozdrawiam ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...