Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] serwer.log

seba7746

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam problem z logami serwera w pare min logi się tak zapełniają że nie da się otworzyć tutaj wycinek tego loga co 1 sek to samo:

2012-10-29 18:27:03 [sEVERE] Exception in thread "Orebfuscator ChunkCompressionThread Thread"

2012-10-29 18:27:03 [sEVERE] java.lang.NoSuchMethodError: net.minecraft.server.TileEntity.e()Lnet/minecraft/server/Packet;

2012-10-29 18:27:03 [sEVERE] at com.lishid.orebfuscator.obfuscation.Calculations.sendTileEntities(Calculations.java:350)

2012-10-29 18:27:03 [sEVERE] at com.lishid.orebfuscator.threading.ChunkCompressionThread.sendOut(ChunkCompressionThread.java:55)

2012-10-29 18:27:03 [sEVERE] at com.lishid.orebfuscator.threading.ChunkCompressionThread.run(ChunkCompressionThread.java:136)

Opublikowano

Coś nie tak z Orebfuscator.

Przeinstaluj lub wywal całkowicie, bo przy słabej konfiguracji serwera, może mocno lagować.

( to je anty x ray jbc. )

Opublikowano

Wie ktoś może jak to naprawic bo bez antyxray nie włącze serwera ! a wybrałem akurad orebfuscatroLite ponierważ mniej laguje HELP

Opublikowano

Jaki hosting? Jaka wersja Orebus'a. Może nie ma jeszcze aktualnej wersji. Tak właśnie przy okazji. Serwer stoi na 1.3.2 czy 1.4.2 ? Spróbuj może pierw odpalić bez Orebus'a , przetestuj i później kombinuj. Napisz te wersje co napisałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...