Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wykonać takiego wolnego.

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wykonać takie wolne jak 5 i 4 w tym filmiku ? Tak co udaje, że strzela, a podrzuca lekko piłke i później drugi strzela.

Jak tak podrzucic ? I jak pozniej strzelic tym zawodnkiem ? Chodzi mi o fifę 13 na ps3 więc strzelać poźniej z R1 ?

Opublikowano

Przywołujesz zawodnika do siebie,następnie naciskasz kwadrat i strzelasz.

Evolution to skill97 z 30 multikontami.

Opublikowano

Przywołujesz zawodnika do siebie,następnie naciskasz kwadrat i strzelasz.

To żeś mi pomógł, głównie chodzi mi o to z czym strzelać, jaka siła itd, Wie ktoś ?

Opublikowano

2 pasek uderzenia

Ale obojetnie jakim zawodnikiem ?

Nie znam sie i nie umiem strzelac wolnych, ale czy to nie zalezy od siły zawodnika czy cos ? Messim i ronaldem tak samo 2 paski ? Bo messi ma 50 sily a ronaldo 80 jakos tak :D Nie ma to znaczenia ?

Opublikowano

klikasz przycisk do przywołania zawodnika i przytrzymujesz go, dosłownie leciutko klikasz kwadrat, strzał 3 paski siły dobrym graczem

atrybut siła odpowiada w zastawianiu się itp, a siła strzału ! est potrzebna do wolnego

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Może podajcie ustawienia. Bo na na klasycznym ustawieniu nie strzelasz kwadratem tylko kółkiem. Chyba że to taki myk.

@dół

Dzięki za wytłumaczenie. ;)

Opublikowano

Może podajcie ustawienia. Bo na na klasycznym ustawieniu nie strzelasz kwadratem tylko kółkiem. Chyba że to taki myk.

Wszystko jest dobrze, tu chodziło o lekkie podrzucenie piłki przez drugiego zawodnika, przez co robiło się to kwadratem, a później strzelało 3 paski kółkiem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...