Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Klikając w opcje wywala clienta

wuzimu0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem was zapytac czemu mnie wywala z gry jak wchodze w Opcje gry ? mam pliki By Badar jesli wiecie pomóżcie mi ;/ i jak mozecie dajcie jakis link jak to zrobic

Opublikowano

sprobuj podmienic gameoptions.py z clienta 2010

ew. daj syserr z clienta

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Po pierwsze jesli szept to uiwhisper w roocie edit: nie zauwazylem ze opcje sorry rozpakuj innego clienta i wez z niwgo bo pl ma jakies aitualizacje

Opublikowano

Up wiem także czekam na syserr ale moge zalozyc z gory bo mialem do samo i wzielem uiwhisper z roota ravi dziala swietnie

Opublikowano

Up wiem także czekam na syserr ale moge zalozyc z gory bo mialem do samo i wzielem uiwhisper z roota ravi dziala swietnie

Ale po co odrazu brać cały nowy pkik jak można to naprawić.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...