Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tut

TigerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka to filozofia wpisać w ustawieniach IE w zaawansowanych IP proxa i port/hasło, po czym wejść na mapelglobal.com i sie zarejestrować? Ludzie róbcie coś sami, a nie na tacy byście chcieli..

exModerator MapleStory

Opublikowano

Niewiem czy dobrze słyszałem, ale podobno odblokowali europejczykom możliwość grania na GMS? Potwierdzi ktoś? Bo mi się niechce robić konta. ;P

wielkość sygny

Opublikowano

robilem konto wczoraj i sie nie udalo a jak robie proxa to pisze prox odrzucony tak jakby sie polaczenie zerwala tylko pisze Prox Odrzucono

@Edit

teraz pisze to:

You are trying to use a node of the CoDeeN CDN Network. Your IP address is not recognized as a valid PlanetLab address, so your access to CoDeeN does not include all HTTP types
Opublikowano

Nawet jeśli się zarejestruje przez proxy to muszę przez nie do gry wejść. Macie jakiś dobry sposób? Bez lagów?

Opublikowano

Jeśli dobrze pamiętam to jakieś 2 ver. temu zakładałem w ten sposób konta mulowe i nie wiadomo dlaczego akurat zawsze wtedy kiedy zapełniłem mul-charki niezłym stuffem wychodził nowy patch i na konto wejść się nie dało... ten sposób nie działa no chyba żeby tak jak Rolmo mówi logować sie na acc właśnie przez to proxy, przez które założyłeś konto. Wiąże się to oczywiście z lagami no ale dobre to niż nic (oczywiście jeśli uda ci się założyć to konto :) ) Jest jeszcze jedno wyjście: może uda ci się spotkać bardzo bardzo miłego kolesia z USA, który założy ci konto i zapomni wszystkie dane jakie wprowadził podczas procesu rejestracji :D

Opublikowano
Jest jeszcze jedno wyjście: może uda ci się spotkać bardzo bardzo miłego kolesia z USA, który założy ci konto i zapomni wszystkie dane jakie wprowadził podczas procesu rejestracji :D

To też nie jest dobre wyjście. NAwet jak nam założy to i tak byśmy musieli u niego grać, a u nas by pisało że jesteśmy z Europy. Mam chyba coś odpowiedniego. Sprwadze... Jeśli będzie działać to napisze.

@Edit

To co myślałem to nie działa. Ma ktoś pełną wersje Hide IP Platinum, ktoś miał chyba na starym MPC tylko nie pamiętam kto. Ty hornas, nie?

Opublikowano

Właśnie ściągam. Zaraz przetestuje.

@Edit

Masz dobry serial do niego?

@Edit2

Nawet jak wezme włącze anonimowość to i tak inni widzą moje IP.

Opublikowano

Ja wam moge dac konto. Mam 2 konta na GMS 19 thiefa na bandita co idize ,2 beginiera na wara i 19 maga :D.Musze tylko maple itemki zabrac i moge wam dac:D.A wogule ja mieszkam w Polsce i mi nie wykrywa ze z europy jestem.

Opublikowano

@Rolmo

No niezupełnie: mój kumpel z gildii założył konto z europejskiego ip i dowiedział się, że razem z nadejściem patcha jego konto stanie się bezużyteczne, no więc poszedł charem koło taxówki w hen i zagadał do laski z USA ( podobno to była laska, ale i tak wiemy, że faceci często mają chary female ... nie mam pojęcia dlaczego ), która z miłą chęcią zrobiła dla niego konto. Cóż mogę jeszcze dodać - to było kilka patchy temu, a konto nadal działa tj. można się zalogować i grać.

Opublikowano

ja juz obecnie w mapla nie gram ale dajcie ze nie jestescie z polski bo was odesla dop europy sprobojcie dac panstwo z usa i powinno bydz git mi to zadzialalo

....Hacker.....

Opublikowano

Jak próbowałem się zalogować na konto założone w USA to nie mogłem. To czyta IP przy logowaniu i jeśli jesteśmy z Europy a konto jest założone po blokadzie to nie zaloguje sie. Przynajmniej tak u mnie jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...