Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] xenoxmt2

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Witam. Mam taki problem z serwerem xenoxmt2, a mianowicie: nie moge się zalogowować. Strona dziala, wszystkie CH są normalne ( nie ma ...) wpisuje pasy, klikam zaloguj i caly czas stoi na tym napisie: ,,Zostaniesz połączony z serwerem''

Wy tez tak macie?

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Ja tak mam, wczoraj była wiadomość, że serw od dzisiaj może być wyłączony przez kilka dni. Pewne osoby próbują rozp[ciach]lić ten serwer, a Wy się na to nabieracie, powodzenia. Moim zdaniem serw ciekawie zrobiony i szkoda by było gdyby padł, pozdro.

Opublikowano

Znowu serwer off, już wczoraj m2 nie działało, i trzeba było bawić się w odbugowywanie postaci, teraz ch i stronka znowu padła, trzeba poczekać :)

Sygna By Me :p

xx.jpg

Opublikowano

Znowu jakiś durny temat który juz widze ? haha.. 30 raz :/ Ogarnijcie się ! nie działa to nie działa poczekać mozna juz ch nie dzila odrazu ide spamic na mpc czy nie dziala. Dziecko metina ???

Opublikowano

Znowu jakiś durny temat który juz widze ? haha.. 30 raz :/ Ogarnijcie się ! nie działa to nie działa poczekać mozna juz ch nie dzila odrazu ide spamic na mpc czy nie dziala. Dziecko metina ???

Daj sobie spokój z najeżdżaniem na ludzi. Chłopak nie może sie zalogować na serwer to pyta o co chodzi, i ma do tego prawo.

Było coś wczoraj z tym M2, i też słyszałem, że będzie off na jakiś czas. Coś czuje, że podupada : /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...