Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest z zarabianiem craftów na Mineserv.eu?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem, że jest tam oferta "zasilacz", zarabiasz crafty na swym serwerze... jednakże przed rejestracją nie można nic o niej wyczytać..

Jak ta opcja działą (chyba kupuje się Vipy i kasa za smsy leci na konto serwa, tak?), jakie są z tego zyski.....

Miotam like`ami!!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie, zasilacz to opcja polegająca na polecaniu Mineserv innym. Kiedy inni kupują serwer a ich konto jest z twojego reflinka to ty dostajesz bodajże 20% z tego co oni wydali.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Wstawiasz kody sms'ów na swoją stronę lub w grze w motd albo automsg, ludzie wysyłają sms'y które są automatyczne. Po wysłaniu sms'a wklepują/esz kody za które masz crafty. Crafty można zamienić na serwer. Prostę, myślę, że zbędny było tworzenie tego tematu, gdyż każdy chyba się spotkał z wirtualnym portfelem :>

Opublikowano

Dostajesz kody SMS i dzięki temu zachęcasz graczy na VIPa. Nie polecam tego, ale nic leprzego nie znajdziesz chyba,ze masz konto w banku.

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Zobacz sobie to, myślę, że lepsza opcja:

Standardowe portfele SMS to badziewie ;-)

~ Cubix

Oficjalny profil Craftserve.pl

Nie załatwiamy spraw na PW - piszcie do supportu za pomocą formularza na naszej stronie.

Wszystkie nasze serwery można testować przez 24h za darmo, bez żadnych zobowiązań i kombinacji - wystarczy utworzyć serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...