Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odszkodowanie

Sajjuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim!

Mam taką sprawę... Ostatnio na w-f miałem wypadek (stwierdzali na początku "blok", a na koniec powiedzieli, że to mocne stłuczenie kolana). Dzisiaj zwolniłem się z lekcji, żeby na kontrolę przyjechać, a na koniec lekarz powiedział, że za 2-3 tygodnie trzeba się zgłosić po zaświadczenie do odszkodowania...

I takie pytanie:

Ile około wyniosłoby takie odszkodowanie?

4770714280454741315510.png
Opublikowano

tyle ile % określi lekarz, i na koniec tyle ile z tych % wypłacą z kwoty ubezpieczenia

sam się pytaj tam gdzieś ubezpieczony, jak masz dwa lub więcej to można tylko w jednym miejscu sie ubiegać o odszkodowanie, znaczy się rodzice bo dzieciom takich informacji nie udzielają

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Zalezy na jaka kwote jestes ubezpieczony np jak na 10 tys. a np zlamana reka to 2,5% ciala czy jakos tak to dostaniesz 250 zl a z kolanem nie wiem jak jest :P

Ale na duza kwote nie licz

Seiran95.jpg

Opublikowano

Miałem coś podobnego , ale nie z kolanem... ale to na WF'ie nie było tylko na treningu ;p

Nie dostaniesz za dużo , ale zawsze coś.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

Zależy na jaką sume masz odszkodowanie , i jak ci powazny masz uraz

max 1k mi sie wydaje

1000zł? W co ty wierzysz maks to jest 300zł, ale to na prawdę maks

Ja kilka lat temu dostałem 350zł za złamaną PRAWĄ nogę z przemieszczeniem spiralnym

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja złamałem ręke na W-F, podczas grania w siate. Było tak serwowałem i piłka mi zle zeszła. Po 3 tygodniach leczenia dostałem 500 zł odszkodowania :>

. .

Opublikowano

A ja mam takie pytanie odnośnie odszkodowania. Jeżeli brało się udział w wypadku i doznało się jakiegoś szwanku (np. bolący kręgosłup, stłuczone kolano czy coś w tym stylu) można się ubiegć o jakieś odszkodowanie?

Konkretnie mam na myśli wypadek drogowy, gdzie samochód wjechał pod tramwaj (może ktoś słyszał... 28.10 na skrzyżowaniu Kołłątaja i Kościuszki we Wrocławiu).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...