Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SCLAR-L.

ChupaChabra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No pewnie, SCAR-L jak dla mnie najlepszy do moabów. Wbilem niz tak z 60 moabów, najlepszy jest z tlumikiem, lub jak masz achwments czy coś tam, to dajesz se powieszknoe magazynki i tlumik i jedziesz moaba

Opublikowano

Można ale na tym lvl jest dużo innych fajniejszych broni. Lecz jak chcesz grać tą , to graj. Jedna z najlepszych gier we wszystkich Cod (mw2,mw3 , bo ) .

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Wcale że nie najlepszych, w każdej grze najlepszy jest ACR I MP7, Może ludzie są tacy upierdiliwy i uwarzaja ze SCAR-L to najlepsza broń, dla mnie to jest broń overpower, tak jak MP7, no ale mp7 juz lepsze bo na wiekszym levelu, ACR I MP7 Najlepsze, jak chodzi o shoutgany to ino striker, wiem ze striker overpower tez no ale coz poradzić, takie bronie, Jak dla mnie to najlepsza w BO2 bedzie Vortex bron :D

Opublikowano

Generalnie Scarl jest niezłą bronią. ( ba nawet bardzo dobrą ! ) Jest zalecany początkującym graczą :P

Ja osobiście nigdy , poważnie nie grałem Scarlem. Po 68 lv. ( ? ) przeżuciłem się na AK-47 i właśnie nią wbiłem 1 MOAB-a :)

Jeszcze jest jedna broń do polecenia przezemnie ,a mianowcie mk46 . ( Ciężki Karabin Maszynowy na 54 lv. )

No , ale jak kto woli :D

Pozdrawiam

Diss_Stream.png

Opublikowano

Mało grałem scarem (ogólnie w serii cod , nie podobał mi się ten karabin) , ale nie jest zły , doświadczono osoba bez trudu wbije z nim moab'a , ale bardziej polecam ACR lub G36c

Opublikowano

SCAR-L TO JEST BROŃ OVERPOWER I TYLE. KONIEC TEMATU

Co do broni do moabów to tylko najlatwiej wbić moaby:

MP7, MP9, SCAR-L, ACR , MSR<Dla mnie MSR jest za łatwy na moaba>, P90.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...