Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie działa mi LoL

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj miałem problem z LoL'em a mianowicie włączam go i pisze mi że serwery są "undefined" A na stronie pokazuje że działają ;/

Zrobiłem repair, reinstal, zmieniałem języki, zmieniłem region na inny później znowu na ten sam i dalej nic ;/ Mam win7 uruchamiam jako administrator. Zaporę mam wyłączoną ;/

Gram na EU Nordic & East.

Za pomoc dam Lajki

Opublikowano

Mam to samo, i gdy wpisuję "thereisnourflevel" odpala mi się gra, lecz nie mogę się zalogować "serwer zajęty", jest tak caly czas. POMOCY! :D

Opublikowano

Mam to samo, i gdy wpisuję "thereisnourflevel" odpala mi się gra, lecz nie mogę się zalogować "serwer zajęty", jest tak caly czas. POMOCY! :D

Nie pisz post pod postem

O ile się nie myle to oznacza że albo coś robią albo musisz poczekać w kolejce do zalogowania

no siema

Opublikowano

Też tak miałem, bynajmniej u mnie było tak, że było to tylko przez jakiś okres. Btw - wyłączyłem antyvira, reinstall i było.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jak patchowałem po reinstal to ten sposób zadziałał :

Spróbuj kliknąc w puste pole obok "graj" i wpisz "thereisnourflevel" i kliknij enter

W sumie temat można już zamknąć chyba, że ktoś wyżej potrzebuje jeszcze pomocy to niech pisze tu bo po co robić nowy temat.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

właśnie zainstalowałem LOL'a próbuję wejść do gry ale pojawia mi się napis League of Legends i koniec pomóżcie myślę, że to może być problem z Direct jeśli ktoś miałby link do najnowszego żeby ściągnąć za darmo albo inny pomysł na rozwiązanie to proszę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...