Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karos Online

BoVvMaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

okladka-640.jpg

Opis Gry

W Karos Online gracz kieruje bohaterem, który zdeterminowany jest pokonać klątwę przez którą nad światem Asmera zapada ciemność. Dzięki temu czynowi uzyska wieczną chwałę oraz stanie się mitycznym wojownikiem Karos. Po przez questy, wojny gildii, oraz multi PvP, gracz wkroczy w świat walki o dominację nad najważniejszymi źródłem energii świata, Fletty. Fletta umożliwia rozwój postaci, przez co w grze nie występuje tradycyjny system rozwoju jak w innych tytułach. Energia pozyskiwana z Fletty może zwiększać współczynniki, dawać buffy, pozwalać na kupno zasobów oraz itemów.

Z silnym elementem RPG, szerokim zakresem klas oraz umiejętności oraz fantastycznymi efektami wizualnymi Karos Online oferuje graczom bogate doświadczenia oraz ekscytującą rozgrywkę między gildiami, wtłaczając w to oblężenia twierdz oraz korzyści z kontrolowanych miejsc z zasobami. Istnieje duża różnorodność podziemi i lochów do odkrycia, ze zmieniającymi się drogami oraz licznymi niespodziankami zależenie od lvl postaci. Ekonomia gry jest dobrze rozwinięta, z kopalniami, rybołówstwem oraz tworzeniem przedmiotów, magazynem i domem aukcyjnym na czele.

Karos Online oferuje doskonałą grafikę w porównaniu do miejsca jakie wymaga na dysku, niskie wymagania sprzętowe. Materiały prezentacyjne oraz gameplay są dostępne na oficjalnej stronie www.karosgame.com coraz więcej informacji będzie udostępniane wraz z postępem beta testów.

Zalety/Cechy Karos Online

- Zapierająca dech w piersiach grafika 3D oraz efekty podczas walki

- 5 różnych ras oraz 9 orginalnych klas, możliowść rozwoju w 36 dostępnych specjalizacjach klas

- Dynamiczne, ulegające zmiana podziemia z zmieniającymi się ścieżkami oraz wieloma niespodziankami

- Wojny gildii, kontrola obszarów w grze, oblężenia twierdz na dużą skalę

- Zmienny system pozyskiwania Fletty w zależności od poziomu

- Rozwinięte górnictwo, rybołówstwo oraz system tworzenia przedmiotów

- Niskie wymagania PC

- Kontrola za pomocą klawiatury i myszki

Wymagania

System operacyjny: Windows XP, Windows Vista

Procesor: Pentium4 1.4 GHz

Pamięć RAM: 512Mb i więcej

Karta graficzna: GeForce 5600 lub lepsza

Wersja DirectX: 9.0c

Miejsce na dysku twardym: 3Gb

blackdevil.pngDziałający trade hack do wiekszosci gier MMORPG Tutaj
  • 5 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Też mnie wciągnęła teraz gram na 2 fronty ta gra i Kingdom Heroes ;p gram na serwerze Seron mam 13 lvl ale grałem zaledwie 2 godzinki ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...