Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Dlaczego sie oplaca badac KV zamiast IS ?

KarDan31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wam

powiedziecie mi dlaczego sie oplaca badac KV zamiast IS ? kazdy tak chwali IS itp. ale KV tez musi miec cos w sobie.

dajcie pro contra co ma KV, bo to co ma IS pro contra to juz wyczytalem na forum natomiast o KV nic tutaj nie znalazlem

dziekowa ;)

Opublikowano

O to na 7 tierze bo o jakie inne :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Kv to strasznie mocne bestie ale tylko to doświadczonych graczy.Strasznie trudno przebić te czołgi ale i tak rzadko spotyka się je w 1 lini.T-150 czołg uniwerslany lecz raczej do obrony niż ataku.Kv-3 to czołg porównywalny do IS ma to samo działo jest mocniejszy lecz wolniejszy.Kv-4 działo szybsze i celniejsze od IS-3 czyli taki obrońca snajper.Jest moim zdaniem twardszy os IS-3 ale trudniej jest się nim schować.Dalej się nie wypowiadam bo nie grałem na tyle dużo czołgami IX-X tieru aby dawać opinie. Pod sumując IS- duże medy z dobrym dziłem Kv wielkie bydlaki typowe ciężkie czołgi z dobrymy działami lecz nie nadające się do rushu czy graniu 1 w 1 lini

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...