Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bleach

Royal™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie dzisiaj obejrzałem ostatni odcinek bleacha , te anime jest tak zajebiste źe nie mogę się doczekać drugiego sezonu . proszę powiedzcie , że takowy zaistnieje :P

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/748342-pytanie-bleach/

http://www.mpcforum.pl/topic/743802-pytanie-czy-bedzie-2-sezon-bleacha/

2 sezon Bleacha będzie, chociaż nie wiadomo jeszcze kiedy. Chodza plotki, że Bleach ma wrócić na wiosnę. Ile w tym prawdy, to się okaże.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Plotki? Gdzie to było wspomniane , że akurat we wiosne . Czy po prostu tak ktoś sobie powiedział dla beki

Plotki, czyli jedno forum powołuje sie na drugie i tak cały czas.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

A zaspoileruje mi ktoś co będzie w 2 sezonie? BO manga jest . ALe nie spoilerujcie jakoś szczegołowo tylko jakieś ciekawostki

Opublikowano

Proszę o tego spoilera . np. czy ichigo nadal będzie miał moce hollowa? Jakaś nowa postac? kto będzie nowym wrogiem? nie wiem , jak czytacie mange to coś mi zaspoilerujcie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tez z wielka niecierpliwoscia czekam na 2 sezon, bo juz nie mam co ogladac ; (

Zacznij oglądać od nowa ;) Zawsze masz setki innych Anime, więc nie możesz powiedzieć, że nie masz co oglądać.

Ja sam nie dawno zacząłem oglądać go, ale nie mam czasu. Czasami jak mi się nudzi to oglądam i jest całkiem ciekawe.

2450190357.png

Opublikowano

drugi sezon powinien pojawić się w przyszłym roku z tego co czytałem aczkolwiek nie radzę wyczekiwać tylko brać się za inne anime bo nie ma żadnych pewności czy wystartuje za kilka miesięcy czy za rok

NJxbd4x.png

Opublikowano

Pojaw sie na pewno :) manga nadrobi i gitarka ^>^ duzo czytalem ostatnio an temat bleacha i wiekszosc twierdzi ze to dopiero 30% calej historii i odcinkow.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Virqu- kup zapas jedzenia bo sie nie odwerwiesz ; P ja juz nie moge sie doczekac kolejnej serii

Opublikowano

Spoiler:

Ichigo i tak wszystkich rozjebie.

//Pamiętaj o spoilerze ; )

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

• 6 miesięcy temu...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Jestem na 345 odcinku. Muszę przyznać, że rewelacyjne Anime. Nawet rzekłabym, iż jest lepsze od Naruto. Mniej filerów, raczej w każdym odcinku dzieje się coś ciekawego. Jak najbardziej polecam to Anime :)

Opublikowano

Czy ja wiem czy takie rewelacyjne.. jakies zle nie bylo ale to tylko schematyczna napierdalanka z nowym wrogiem po treningu ktory daje nowe super moce.. ale na pewno lepsze od narruto

Opublikowano

Czy ja wiem czy takie rewelacyjne.. jakies zle nie bylo ale to tylko schematyczna napierdalanka z nowym wrogiem po treningu ktory daje nowe super moce.. ale na pewno lepsze od narruto

No bo tasiemce są schematyczne ;)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...