Skocz do zawartości

Chcesz pomóc budować serwer? Poszukujemy budowniczych

ARCHI507

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Temat kieruje do wszelakich osób uzdolnionych w MineCrafcie. Poszukuje kilku dodatkowych osób które zaangażowały by się w budowę mapy do reaktywacji dawnego serwera Modern-Craft. Zapraszam osoby zarówno lubujące się w budowie krajobrazów jak i wszelakich budowli i lokacji. Rozległa przyszła forma servera na pewno każdemu budowniczemu da się wykazać w swoim fachu.

Osoby angażujące się w prace nad mapą, czy które pomogą też udoskonalić serwer, na pewno mogą liczyć też w przyszłości, na dołączenie już do ekipy adminującej/moderującej serwer, lub inne rangi gdy już wszystko ruszy pełną parą.

Jesteś chętny na dobrą zabawę?

Napisz do mnie prywatną wiadomość lub wpadnij na Ts'a: ts3.ModernCraft.pl , gdzie znajdziecie mnie pod nickiem: Artur a ja wszystko wam opowiem. Do usłyszenia :)

Tak historycznie, kiedyś wyglądało to tak:

http://www.youtube.c...ture=plpp_video

Witam

Temat kieruje do wszelakich osób uzdolnionych w MineCrafcie. Poszukuje kilku dodatkowych osób które zaangażowały by się w budowę mapy do reaktywacji dawnego serwera Modern-Craft. Zapraszam osoby zarówno lubujące się w budowie krajobrazów jak i wszelakich budowli i lokacji. Rozległa przyszła forma servera na pewno każdemu budowniczemu da się wykazać w swoim fachu.

Osoby angażujące się w prace nad mapą, czy które pomogą też udoskonalić serwer, na pewno mogą liczyć też w przyszłości, na dołączenie już do ekipy adminującej/moderującej serwer, lub inne rangi gdy już wszystko ruszy pełną parą.

Jesteś chętny na dobrą zabawę?

Napisz do mnie prywatną wiadomość lub wpadnij na Ts'a: ts3.ModernCraft.pl , gdzie znajdziecie mnie pod nickiem: Artur a ja wszystko wam opowiem. Do usłyszenia :)

Tak historycznie, kiedyś wyglądało to tak:

http://www.youtube.c...ture=plpp_video

Ja bardzo lubie robic rozne krajobrazy i domy wiec moge panu zaoferowac pomoc Serdecznie pozdrawiam i prosze o odpowiedz

Siema, mikrofonu nie mam, bo aktualnie uległ on awarii, a kiedy będzie nowy to nie wiem ;/. Chciał bym pomóc Ci w rozbudowie twojego serwera aczkolwiek szukam jakiegoś serwera gdzie nie ma dzieciarni po 6-12 lat i można miło i spokojnie spędzić czas grając z innymi ludzmi na serwerze. Mam premium w minecraft. Jeśli chcesz wiedzieć więcej pisz czy coś na tsie u siebie jak wejdę znajdziesz mnie pod nickiem "abcd". PW. wysłać ci nie mogłem nie wiem czemu.

PS. Dodaj na steam(2k12zzz) albo gg 157752.

Siema mam 14 lat umiem dobrze budować, mam skype mikro sprawne i chętnie pomoge odezwij sie na skype Pavcio55

B.R.O to chyba typ z innej bajki,

Choć tak jak my nosi kaptur i nike,

Choć tak jak nikt składa wersy na kartki,

I tak go pocisnę niech skurwiel się martwi..

Kochana Administracjo! Proszę nie edytować mi profilu! Z góry dziękuje!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Chcesz pomóc budować serwer? Poszukujemy budowniczych   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...