ARCHI507 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Witam Temat kieruje do wszelakich osób uzdolnionych w MineCrafcie. Poszukuje kilku dodatkowych osób które zaangażowały by się w budowę mapy do reaktywacji dawnego serwera Modern-Craft. Zapraszam osoby zarówno lubujące się w budowie krajobrazów jak i wszelakich budowli i lokacji. Rozległa przyszła forma servera na pewno każdemu budowniczemu da się wykazać w swoim fachu. Osoby angażujące się w prace nad mapą, czy które pomogą też udoskonalić serwer, na pewno mogą liczyć też w przyszłości, na dołączenie już do ekipy adminującej/moderującej serwer, lub inne rangi gdy już wszystko ruszy pełną parą. Jesteś chętny na dobrą zabawę? Napisz do mnie prywatną wiadomość lub wpadnij na Ts'a: ts3.ModernCraft.pl , gdzie znajdziecie mnie pod nickiem: Artur a ja wszystko wam opowiem. Do usłyszenia Tak historycznie, kiedyś wyglądało to tak: http://www.youtube.c...ture=plpp_video Odnośnik do komentarza
Djramcel Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Witam Temat kieruje do wszelakich osób uzdolnionych w MineCrafcie. Poszukuje kilku dodatkowych osób które zaangażowały by się w budowę mapy do reaktywacji dawnego serwera Modern-Craft. Zapraszam osoby zarówno lubujące się w budowie krajobrazów jak i wszelakich budowli i lokacji. Rozległa przyszła forma servera na pewno każdemu budowniczemu da się wykazać w swoim fachu. Osoby angażujące się w prace nad mapą, czy które pomogą też udoskonalić serwer, na pewno mogą liczyć też w przyszłości, na dołączenie już do ekipy adminującej/moderującej serwer, lub inne rangi gdy już wszystko ruszy pełną parą. Jesteś chętny na dobrą zabawę? Napisz do mnie prywatną wiadomość lub wpadnij na Ts'a: ts3.ModernCraft.pl , gdzie znajdziecie mnie pod nickiem: Artur a ja wszystko wam opowiem. Do usłyszenia Tak historycznie, kiedyś wyglądało to tak: http://www.youtube.c...ture=plpp_video Ja bardzo lubie robic rozne krajobrazy i domy wiec moge panu zaoferowac pomoc Serdecznie pozdrawiam i prosze o odpowiedz Odnośnik do komentarza
patryk230202 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 hce byc Budowniczym Odnośnik do komentarza
Koxprokox10 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Witam chciałbym zostać budowniczym/pomocnikiem [Admin] na tym serwerze byłem już wielokrotnie adminem więc ogarniam co i jak. Polecam się nigdy nie było na mnie skarg. Serdecznie pozdrawiam. Znam dużo komend jeżeli chcesz mogę wymienić moje gg: 42142378 lub skype: dawid.maciejewski98. Mam na imię Dawid i mam 14 lat. Garlez Odnośnik do komentarza
Wielki Posejdon Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Chciałbym zgłosić się na budowniczego mam 15 lat moge zrobic budynki wieżowce itp. niestety nie mam słuchawek bo się rozwaliły Odnośnik do komentarza
strututu Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Siema, mikrofonu nie mam, bo aktualnie uległ on awarii, a kiedy będzie nowy to nie wiem ;/. Chciał bym pomóc Ci w rozbudowie twojego serwera aczkolwiek szukam jakiegoś serwera gdzie nie ma dzieciarni po 6-12 lat i można miło i spokojnie spędzić czas grając z innymi ludzmi na serwerze. Mam premium w minecraft. Jeśli chcesz wiedzieć więcej pisz czy coś na tsie u siebie jak wejdę znajdziesz mnie pod nickiem "abcd". PW. wysłać ci nie mogłem nie wiem czemu. PS. Dodaj na steam(2k12zzz) albo gg 157752. Odnośnik do komentarza
tapout10 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Siema mam 14 lat umiem dobrze budować, mam skype mikro sprawne i chętnie pomoge odezwij sie na skype Pavcio55 B.R.O to chyba typ z innej bajki, Choć tak jak my nosi kaptur i nike, Choć tak jak nikt składa wersy na kartki, I tak go pocisnę niech skurwiel się martwi.. Kochana Administracjo! Proszę nie edytować mi profilu! Z góry dziękuje! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.