Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosty programik do otwierania %appdata%, .minecraft, stron poświęconych minecraftowi...

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałem wam dziś zaprezentować moje "dzieło". Jest nim- nie ukrywajmy- żałośnie prosty programik pisany łącznie z jedną, pół godziny w batchu. Prosty, ale pomocny dla każdego moddera. Umie on:

>Otwierać appdata, bin, .minecraft

> Otwierać folder ze screenami...

>...i save`ami

> Otwierać strony poświęcone minecraftowi: craftsite, mycraft, minecraft wiki, forum....

>...oraz zawiera krótki przewodnik po instalacji modów, który nawet otwiera foldery (np. pisze "wsadź do folderu .minecraft".. to otwiera się folder .minecraft)

Mam nadzieję, że stworzyłem coś przydatnego! ;)

DOWNLOAD:

http://www.mediafire.com/?zppequm3qfshba2

SKAN:

https://www.virustot...sis/1351506709/

SCREEN: (niezbyt porywający, wszak to ledwie Batch..)

1534ktj.jpg

Proszę mnie nie hejtować- "amator", "myślisz że jesteś hakerem debilu" "takie to bym sam napisał w minutę"- tak, jestem początkujący. A program, mimo że banalny, to przydatny. Jakoś jestem pierwszą osobą która na to wpadła....

Nie działa na komputerach Mac!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Opis poprawiony, pisałem na szybko a teraz mam czas :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

REFRESHÓWA!

@down wiem, ja go początkowo dla siebie napisałem, aby nie męczyć się z tym wklepywaniem ;) a potem dodalem pare funkcji, jeszcze pare i pomyślałem aby to wrzucić TU :)

Opublikowano

Bardzo banalnie proste zrobione ale powiem że bardzo przydatny program . Mogę o ciebie się spytać w czym pisałeś to lub w jakim programie ? :) + lajk masz

Opublikowano

Uj, z wizualna bedzie trudno. Program jest napisany w zalosnie prostym jezyku, w notatniku. Kod ma ledwie 40 pare linijek, i nie da sie zmienic ikony. Wlasciwie to napisalem go dla siebie, kiedy tylko poznalem dzieki youtube jezyk batch. A potem pomyslalem, aby go tu udostepnic :)

Wiecej sie nie da, innych jezykow nie znam, a zreszta nie mam zadnych planow dla tego programu.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Epic odkop!!!

Jakoś sobie o nim przypomniałem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...