Radek009 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 nie moge nacisnac game start. pisze ze mam do pobrania -51mb O CO CHODZI??? Odnośnik do komentarza
Unlike Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Wyłącz antyvirusa i zaporę systemu Windows / zrób reinstall z wyłączonym antyvirusem Odnośnik do komentarza
AdrenalinaPL Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Zazwyczaj jak tak pisze to robią update lub coś w rodzaju aktualizacji lecz wątpię by teraz robili jakieś updaty więc dodaj cały folder WR do wyjątków w antywirusie i uruchom grę. Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ja tak też miałem gdy próbowałem włączyć starego WarRocka za czasó G1 ... dlatego sprawdź czy masz zmienionego dystrybutora na Nexon ... Cristiano. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.