bercikMETIN Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Witam. Mam pytanie, otóż chciałbym zacząć używać exp bota, oczywiście nie na głównej postaci tylko na nowych kontach ponieważ potrzeba mi pare kont z postaciami 20 lvl. A więc, czy jak już dostanę bana to bedzie on na konto czy ip i nie bede mógł grać żadna postacia która mialem ? Exp bota uzywał bym z laptopa połączonego z wi-fi więc chyba ip to samo tutaj jest. I ostatnie pytanie, jaki exp bot najlepszy na PL zebym sztbko bana nie dostal i w ktorym miejscu najlepiej expic do tego 20 lvl zeby nikt mnie nie widzial ? Dzieki za odp i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Tape Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 nowe konta na ktorych bedziesz uzywal expbota zakladaj na nowych emailach, na PL'u banuja po emailu a nie po IP. botuj na najmniej zaludnionych ch, bot ma funkcje anty-ban ( zmiana ch jak est jakis gracz, wylaczenie bota jak pojawi sie gm itp) tu masz linka m2bob.eu wklejasz do czystego spachowanego metin2.pl Piona! Jebnij Like'a !! /AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek Odnośnik do komentarza
SirPsychoSexy Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 M2bob ma obejścia, blokade HS sam w sobie? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.