Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hack NX

i3turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema da sie stworzyc hacka na nexony do warrocka??A jesli tak to czy ktos mogl bym mi pomoc w tym?;] a bo widzialem do innych gier nexona hacka ktory dziala z gory dzieki za odpowiedz;]

Cls

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Da się lecz nie kupisz nic za te nx, ale to tylko wirtualne

łee to lipa a nie ma jakiegos sposobu zeby zalatwic normalne nexony zeby mozna za nie cos kupic??

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Siema da sie stworzyc hacka na nexony do warrocka??A jesli tak to czy ktos mogl bym mi pomoc w tym?;] a bo widzialem do innych gier nexona hacka ktory dziala z gory dzieki za odpowiedz;]

No to jak jest do innych gier nexona to będzie działać w warrock'u.

Przecież tu i tu masz nexony, niema różnicy czy to CA czy WarRock...

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

No to jak jest do innych gier nexona to będzie działać w warrock'u.

Przecież tu i tu masz nexony, niema różnicy czy to CA czy WarRock...

sprawa wyglada tak ze sciagam taki generator i tam sa rozne gry a warrocka nie kurcze..

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

To jest KeyLogger... Poprostu ktoś okrada w ten sposób konta -.- Nie ma żadnego generatora wszystko albo fake ale jak mówiłem KeyLogger.

@Down

Spam... Już to napisałem wcześniej :P

Opublikowano

To KeyLoger, nie podawaj swoich danych bo stracisz konto :)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Nie da się czegoś takiego stworzyć i nigdy nie będzie się dało.

Kiedyś ktoś podobno złamał system kodów na NXCash, ale długo sobie na tym nie pograł, ponieważ poszedł za to siedzieć. Ale to było kiedyś :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nie są to nexony tylko NX, nie myl pojęc.Wszystko to co widzisz na youtubie to pic na wodę.

logotyppe.png

Zacząłem trochę temu, poznałem od kolegów

zawsze w coś zamieszany, nic nikomu nie mów

nauczyli co jest co, potem dalej już na błędach

zamiast sprzedać wolę cmentarz zasada dla mnie święta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...