Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nick.

Astralnorde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnośnie nicku.

Jeśli są turnieje Intel Extreme Masters czy w nicku trzeba mieć skrót swojej drużyny czy oni jakoś to automatycznie dodają, bo wiem że tam gry są na niestandardowej dlatego pytam.

Bardzo byłbym wdzięczny za odpowiedź.

Pozdrawiam, Astralnorde.

Opublikowano

Jeśli chodzi ci o to, ze na mistrzostwach mają skróty druzyn to mogę ci powiedzieć, ze oni sobie dowolnie zmieniaja nicki kiedy chcą. Uczestniczyli w zawodach, truniejach itp i dostawali kody na RP wiec maja RP od ... i więcej. Nie wiem czy cie zrozumialem dobrze, ale chyba wyjasnilem

Opublikowano

Oni grają w teamach. A tworząc team ustawiasz sobie prefixy czyli np, [CLG]Forggen. I tyle

Opublikowano

@Up

Ja wiem, że oni grają w teamach ale gry są tworzone poprzez grę niestandardową a na grze niestandardowej nie da się wybrać swojej drużyny w tym jest problem.

Opublikowano

Czekaj, bo średnio Cię rozumiemy. Jeśli chcesz oglądać, to wstęp jest wolny z tego co mi wiadomo. Ale nie jestem pewien, czy Ty czasem nie myślisz o tym, żeby tam zagrać. Jeśli tak, to zapomnij. No chyba, że jesteś na tyle dobry, że grasz w jakimś znanym teamie.

Opublikowano

1. Nie.
  2. Musisz być tak dobry, że dojdziesz do jakiegoś teamu.

Zapomnij o wbiciu do nich, wtf.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ogólnie na takich wielkich imprezach to oni nie grają swoimi kontami. To jest w ogóle inny serwer stworzony specjalnie na takie okazje, zauważ, że wszystkie postacie są za darmo tak jakby rotacja, a nicki sobie sami biorą, np. ostatnio Ocelote miał nick oceloteeee :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nie? Do IEM i innych tournamentów masz uprzednie kwalifikacje, w których (chyba) każdy może startować, ale wiadomo, że takie M5 wyeliminuje wszystkich także raczej Ci sami się spotykają na wyższych szczeblach :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Jeśli są te całe eliminacje to są informacje np. na ESLu o nich?

Pewnie są informacje w przedziale lol'a, ale tak samo łatwo to sprawdzić na googlach, dwa tagi i już.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ogólnie warto mieć wysoko postawiony ranked team 5x5, przed każdym większym wydarzeniem Riot pisze newsy, na forum też wystarczy bacznie śledzić :)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...