Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czy warto wracać ?

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po długiej przerwie ( pierwsze 1h po path 8.0 ) skasowałem grę ponieważ miałem zajebiste lagi a fps to już w ogóle chuja warte wypowiedzi. I tu moje pytanko czy by coś mi dało zrobić format C i D i od nowa zainstalować ? I czy w ogóle opłaca się grać od nowa nowym kontem i iść w KW-1 potem w KW-1 ( nigdy nimi nie grałem tzn ZSRR ) ale podobnież najlepsze. Jakby ktoś mógł to niech poda mi jaki jest zarobek na tych czołgach i czy to coś pomoże bo przed chwilką oglądałem te filmiki i aż po prostu łza się kroi a że teraz będzie długi weekend tak więc wbił bym tego KW-1 i 50% odblokowania.

PS.Za każdą odp daje +.

Opublikowano

To co napisałeś nie ma ładu i składu wynika z tego że skasowałeś wot to rozumiem. Ale nie rozumiem czemu od nowa chcesz grać? Przecież jak usuniesz WoT'a to konto zostaje :huh:

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem TAK

Wracaj do World-a. Damy ci linki do aplikacji poprawiających wydajność.

Wot Tweaker; Game Booster itp.

Napisz ile masz rdzeni w procesorze to podam ci sposobik co ci może pomóc ;D

@Edit:

Ma tutaj pierwsze wyskoczenia z google. Wystarczyło w necie poszukać, a nie od razu odinstalowywać. :P

Wot Tweaker:

http://wotskins.ucoz.ru/news/wot_tweaker_0_7_2/2012-10-26-5167

Game Booster:

http://www.dobreprogramy.pl/Game-Booster,Program,Windows,26748.html

Jak co sam tego nie używam- nie ponoszę odpowiedzialności za instalacje xD :P

@Edit2:

Ktoś tam napisał, że podobne programy typu Game Booster są też:

"GBoost przez Gzero LTd.

Razer Game Booster"

i jeszcze jedn fany mod:

http://worldoftanks.curseforge.com/wot-mods/millbarges/

Pozdrawiam!! Myślę, że pomogłem.

x

Opublikowano

To to chyba od dawna znasz.. bo po postach widzę, że się znasz.

-=-

Chodzi o zmianę priorytetu procesu oraz przełączenie rdzenia procesora.

Np. mam procesor 2 rdzeniowy..

Wiele aplikacji nie ma opcji obsługiwania kilku rdzeni tylko męczy jeden.

I tak męczy sobie rdzeń 5 aplikacji. Więc biedak nie może dać za dużo na Wot.

My mu przełączamy na drugi i git. :P

Sposób: DLA WINDOWS XP PROFESSIONAL- robimy to z włączonym Wotem

Zmiana priorytetu:

Ctrl+Alt+Delete

Otwiera nam się Menadżer zadań. tam klikamy "procesy"

klikamy "Użycie pamięci" i sortuje nam od najwyżegoj do najmniejszego urzycia

tam klikamy prawym na chyba "worldoftanks.exe" ustaw priorytet i klikamy "wysoki" lub "czasu rzeczywistego"

Po testujecie sobie jak lepiej.

Dla rdzenia:

Klikamy prawym na "Worldoftanks.exe" i "ustaw koligacje.."

odznaczamy CPU 0 i zostawiamy CPU 1

Na innych windowsach powinno byc podobnie.

Pozdrawiam!!

x

Opublikowano

Ale ja grałem na tym lecz gdy pobrałem sobie tego patha 8.0 wtedy mi fps poszedł w dół. A wszystko było na naj niższe i z tymi bostami i tweacherem. A przed pathem 8.0 fps 40-60 ping 20-40 a teraz ledwno 20-37 ping 50-89

Zaacny i to pomoże ? PS. Tego nie robiłem

Opublikowano

Jak myślicie sporo będzie osób grało tymi anglikami ? Ja myślę że przed najbliższe 2 tyg all.

Nie wie może ktoś czy są jeszcze jakiś kody bonusowe ?

PS. Grał ktoś Tymi anglikami już ?

Opublikowano

Na 2 listopada kazdy dostaje kod bonusowy, ktory nam daje 3 dni konta premium i jakies bonusy dla zalogi (kawa, racje bojowe itp.).

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Witam, po długiej przerwie ( pierwsze 1h po path 8.0 ) skasowałem grę ponieważ miałem zajebiste lagi a fps to już w ogóle chuja warte wypowiedzi. I tu moje pytanko czy by coś mi dało zrobić format C i D i od nowa zainstalować ? I czy w ogóle opłaca się grać od nowa nowym kontem i iść w KW-1 potem w KW-1 ( nigdy nimi nie grałem tzn ZSRR ) ale podobnież najlepsze. Jakby ktoś mógł to niech poda mi jaki jest zarobek na tych czołgach i czy to coś pomoże bo przed chwilką oglądałem te filmiki i aż po prostu łza się kroi a że teraz będzie długi weekend tak więc wbił bym tego KW-1 i 50% odblokowania.

PS.Za każdą odp daje +.

Możesz wrócić do starej grafiki .

Jak masz ustawienia to przy wyborze grafiki (średnia wyskoa itp) zmień z poprawionej na tą drugą .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

I co to mi da ? PS. Rano zainstalowałem gre i miałem 25 fps na rozdzielczości naj wyższej to z tymi duperelami będzie raczej git.

Opublikowano

Jak na najgorszych ustawieniach masz max 20-30fps to polecam poczekać jeszcze do patch'a 8,1 bo tam również wejdą poprawienia graficzne. Może to pomoże.

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Opublikowano

ale to jest takie cos jak ten happy tak ?

Tak. Identycznie tak jak z okazji Happy Tanks Day tylko teraz kod bonusowy jest na znacznie dluzej.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

UP2 tzn ja mam traz 20-30 ale na najniższych, dzisiaj zainstaluję tego Tweat czy jakoś tak, g boster i powinno być git. Ej a pisało co się dostanie za ten klucz?

Opublikowano

Jaki klucz? Jęzali chodzi ci o kod co będzie w piątek to pisało już miesiąc temu przeglądnij czasem stronę główną WoT'a...

Najważniejsze to to że będzie 3dni premium

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

masz 20-30 fps i przez to gre usunąłeś ??? przecież to wcale nie jest tak mało o.O

ja na początku bez modów i itd miałem całe 10pfs, i jakoś dało się grać , polecam Ci sciągnąć tekstury 25% lub 3% poszukaj w google, te pierwsze waża chyba z 170mb a drugie raptem 7mb, fps powinny Ci skoczyć że hej :P

Opublikowano

tzn jak pobiorę sobie tego tweacher czy jakoś tak to już mi fps skoczy tylko nie wiem czy iść w ruskie czy w brytyjskie... Bo nie orientuje się kiedy będzie ta aktualizacja 8.1 i czy warto w nie iść,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...