Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M2BOB 1.6.5 fishbot i pickup

Manto1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko do obeznanych już z tym programem jak najlepiej ustawiać fb, bo mamy dwie rubryki czytałem wiele tematów i nie znalazłem na to odpowiedzi wędke mam na +4.

Mam jeszcze jeden problem co do pickup czy da się ustawić, żeby dokładniej zbierał itemy, bo czasami zostawia lota.

Opublikowano

Co do fb tu masz czasy wędek

Fishdelay

+1 ----> 2850

+2 ----> 2800

+3 ----> 2750

+4 ----> 2650

+5 ----> 2650 lub 2900

+6 ----> 2650

+7 ----> 2650

+8 ----> 2600

+9 ----> 2600

Botdelay zostawiasz tak jak jest a co do autopickupa jesli chcesz zeby szybko podnosil to musisz kupic premium

Opublikowano

To widocznie mam pecha, bo na około 300 ryb tylko 8 małży.

A orientujesz się mniej więcej ile to premium kosztuje i w jaki sposób można kupić.

Jak możesz podaj ile masz w tej drugiej tabelce Fishdelay i Botdelay, bo ja pozmieniałem.

Opublikowano

Premium 2 - 5 slotów kosztuje 10 euro

Premium 3 - 6 slotów kosztuje 15 euro

Kupujesz przez paysafecard - chcesz premium 2 ? Wysyłasz im paysafecard za 50 zł :)

CX7Rrj.png

Opublikowano

Czy ktoś z was ma może, albo poleci bota, który będzie najlepszy do dropa, żebym mógł postawić go np: do lotowania kawałków klejnotu. Widziałem gościa miał nick w stylu "245345234" nie wiem czy jest możliwość blokowania nicku czy to taki noob charek, ale dokładnie zbierał całego loota zaraz jak wypadł i cały czas stał w miejscu, a zbierał nawet, który wypadał obok.

Opublikowano

Włączył waithacka ( włącza sie go po wejsciu do ekranu z wyborem serwera po prawej stronie ), poszedl na spota, włączył buffbota ( uruchamia sie go podczas gry wpisujac komende /buff w okienku chatu) i wlaczyl rowniez auto pickupa (uruchamia sie go podc zas gry wciskajac klawisz F6 i zaznaczajac opcje auto pickup)

Jesli pomoglem daj + xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...