NiePozorny Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam! Mam ochotę zagrać w jakiegoś NFSa. Na pewno nie Most Wanted bo dawniej grałem do znudzenia, też nie Carbon bo krótki oraz żaden ze starszych. Po prostu coś nowszego od Carbona i żeby mi się nie ścinało na moim już kilkuletnim komputerze... Oto i on ;d - 2 gb ram ddr2 jakiś - geforce 9600 GSO - Athlon 7750 Dual-Core 2.71 GHz Jeśli jest taki nfs co by jeszcze ten komputer uciągnął i jest on godny pogrania troszkę to proszę o tytuł. Zapraszam serdecznie na moją nową stronę: https://przeglad-internetu.pl. Znajdziesz tam sporo śmiesznych treści z internetu w celu zapewnienia Ci najlepszego contentu i zaoszczędzeniu czasu! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
190475378597218903438 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 NFS: Hot Pursuit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UmcioDumcio Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 NFS Under Ground 1-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszkola621 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 @up Mówił, że nie chce starszych wersji (chociaż "Under Ground" 2 było i jest dobre) Undercover na tym kompie dadzą rade ale od czasu do czasu będzie mała ścinka. Grałem w niego i powinnien ci się spodobać. Jest też ten Hot Pursuit ale tam nawet wozu nie stuningujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinn Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 NFS ProStreet ci spokojnie pójdzie, mi na minimalnie lepszym komputerze chodziło na full detalach bez ścin, ale tutaj są legalne wyścigi po torach itp. więc ta części nie każdemu może przypaść do gustu. Mi gra nawet się podoba, ale z czasem rozgrywka staje się monotonna i się po prostu nudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.