Kamo2246 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam szukam takiego interface mogę dodać żę ten interface jest Emp*rius.pl co z resztą widać na SS Brałem ten plik etc do swojego clienta i mi nie działa ten interface - chodzi mi także o zapisywanie haseł lecz nie chciałbym tej klawiaturki (no jak musi być to niech bd) Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza
AzmalTeam Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 jest to chyba interfejs z Imetin.pl Odnośnik do komentarza
Kamo2246 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 jest to chyba interfejs z Imetin.pl Zapytałem czy ktoś go ma i może udostępnić a jak się dobrze wpatrzysz to masz z jakiego to jest serwera // Jakie pliki mam skopiować do swojego clienta żeby mi ten interface dział bo jak wklejam etc to nic nie ma ;/ mam stary interface Odnośnik do komentarza
BlanciQ Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Etc z klienta i musisz rozpakowac locale_pl w cliencie i tam bedzie plik windows.dds .. Ale zaloze sie ze klient jest zabezpieczony .. Odnośnik do komentarza
Kamo2246 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Fail ! ;] Etc z klienta i musisz rozpakowac locale_pl w cliencie i tam bedzie plik windows.dds .. Ale zaloze sie ze klient jest zabezpieczony .. Nie są zabezpieczone Dzięki zaraz zobaczę i dam edit'a czy działa ;] -- A tę klawiaturkę + ten plik od zapisywania PW gdzie się znajduje ? @ Edit Działa tylko jest problem + jak ktoś może --- ten plik od zapisywania PW gdzie się znajduje ? Odnośnik do komentarza
Kaname Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Z locale namieszałeś, zrób to jeszcze raz (dodaj co trzeba do locale czasem sie tak zdarza) Odnośnik do komentarza
Kamo2246 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 nic nie namieszałem ;] tylko ten windows.dds skopiowałem xxx Proszę o pomoc ;] Odnośnik do komentarza
Kamo2246 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 @ Ref Pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza
Kamo2246 Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Można zamknąć Poradziłem sobie Odnośnik do komentarza
cienki22x Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Możesz napisać jak sobie z tym poradziłeś ? , daję oczywiście like ;] Odnośnik do komentarza
Kamo2246 Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Możesz napisać jak sobie z tym poradziłeś ? , daję oczywiście like ;] Nowe Locale + etc , lecz sam wygląd bo miałem błędne locale w cliencie od rykoxa ;] Odnośnik do komentarza
Frontline Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Wrzuć jak możesz. Sypne lajka Odnośnik do komentarza
lopes564 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Z locale namieszałeś, zrób to jeszcze raz (dodaj co trzeba do locale czasem sie tak zdarza) Kocham ludzi, którzy nic nie wiedząc wypowiadają się. Możesz napisać jak sobie z tym poradziłeś ? , daję oczywiście like ;] Za te napisy odpowiada windows.dds, czasem jest ono uszkodzone choćby przy wypakowywaniu. Albo trzeba wziąć z jakiegoś innego interface'u, albo próbować rozpakować to. Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza Albert Einstein Odnośnik do komentarza
Kaname Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Kocham ludzi, którzy nic nie wiedząc wypowiadają się. Za te napisy odpowiada windows.dds, czasem jest ono uszkodzone choćby przy wypakowywaniu. Albo trzeba wziąć z jakiegoś innego interface'u, albo próbować rozpakować to. O to mi chodziło 'wszechwiedzący' Odnośnik do komentarza
Kamo2246 Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 @ Ref sorry że tak późno ale ... Wracając do tematu skąd mam wziąć te napisy co są na SS + ten bonus Page ? Odnośnik do komentarza
lopes564 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 @ Ref sorry że tak późno ale ... Wracając do tematu skąd mam wziąć te napisy co są na SS + ten bonus Page ? Te napisy status itp.? Windows.dds w locale Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza Albert Einstein Odnośnik do komentarza
Kamo2246 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Te napisy status itp.? Windows.dds w locale Tak chodzi mi o te napisy ;] a ta zakładka Bonus Page ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.