Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Counter-Strike.

Paweu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem dziś zaproponować stary podział cheatów na wykrywalne/niewykrywalne w dziale counter-strike

Skąd inne osoby mają wiedzieć czy cheat jest wykrywalny czy nie. Jest tam kilka cheatów z prefiksem [wykrywalny/niewykrywalny]

Ale jest ich niewiele.

Jest to tylko na niekorzyść innej osoby, a jest to jedno z największych for więc było by dobrze żeby taki podział był, wiele userów korzysta z tych cheatów.

Co wy na to :)

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Nie, jak byłem jeszcze liderem cs'a, uzgodniłem zasadę, taką że prefiksy są obowiązkowe, przed każdą nazwą tematu w cheatach powienien być prefiks.

Za moich czasów tak było, ale jak teraźniejszy team ma wylane, to ich problem.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie, jak byłem jeszcze liderem cs'a, uzgodniłem zasadę, taką że prefiksy są obowiązkowe, przed każdą nazwą tematu w cheatach powienien być prefiks.

Za moich czasów tak było, ale jak teraźniejszy team ma wylane, to ich problem.

Ze mną jest tak samo, z tym że nie byłem liderem cs, prefiksy powinny być obowiązkowe, a cheaty sprawdzane.

Wystarczy tylko popatrzeć na dział cs, i co się z nim dzieje.

Opublikowano

Za twoich czasów był jeszcze podział na wykrywalne/niewykrywalne :)

Akurat to ja zlikfidowałem ten poddział, był on zbędny. Jak widać, team cs'a leci wkulki. :)

@diablo

Gdybym miał tylko ss'y. ;_;

Opublikowano

Dlaczego zbędny ? Nie ma znaczenia czy cheat jest na steam czy non steam bo i tak działa na dwóch platformach.

A podział na wykrywalne/niewykrywalne by się przydał i mniej roboty z tymi prefiksami :)

Opublikowano

Czekam na awans i postaram sie wniesc kilka modyfikacji do niego. To zbedne, mam inny pomysl ktory niedlugo postaram sie przedstawicc.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Aktualny moderator praktycznie nic nie robi, wiec nie dziwcie sie, ze nic sie nie dzieje. Czekam na awans i postaram sie wniesc kilka modyfikacji do niego. To zbedne, mam inny pomysl ktory niedlugo postaram sie przedstawicc.

Nie sraj.

Macie VAC checker.

PS. Kogo wyjebali z moda?

Bo było chyba 2.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

PS. Kogo wyjebali z moda?

Bo było chyba 2.

Dorzucę jeszcze, iż nexores2 odszedł, i ja też kotq. Teraz tylko diablo został, który najwidocznie zbyt długo piję kawkę.

Opublikowano

Hmmm... podobno nie ma juz w dziale wykrywalnych hackow- taka informacje dostalem od moderatora, wiec ten podzial nie ma szans wejsc w zycie.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Vanosz co ty pierdolisz, ze to ty zniosłeś podział jak to byłem ja? - Enzil/Antix mogą potwierdzić ile im spamowałem na PW i GG.

To, ze nic nie robię w dziale to tylko przez to, ze mam problemy i administracja o tym wie.

Podziału nie będzie, teraz jest wszystko w porządku. Kazdy cheat jak jest jakiś wykryty przez VAC to usuwam do kosza.

A teraz tego wgl nie ma, bo VAC nie aktualizują swojej bazy.

Vanosh, nie przypisuj sobie czegoś, czego nie zrobiłeś, zostawiłeś dział zasyfiony, zobacz jak teraz wygląda..

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Vac nic nie robi ? Jak by nic nie robił to wszystkie gry jakie ma już dawno spadły by na psy.

I jak wiedziałeś że masz problemy to po co wracałes ?

Edit: I za czasów Vanosh, dział nie był zasyfiony, przeciwnie był uporządkowany.

Opublikowano

Vanosz co ty pierdolisz, ze to ty zniosłeś podział jak to byłem ja? - Enzil/Antix mogą potwierdzić ile im spamowałem na PW i GG.

To, ze nic nie robię w dziale to tylko przez to, ze mam problemy i administracja o tym wie.

Podziału nie będzie, teraz jest wszystko w porządku. Kazdy cheat jak jest jakiś wykryty przez VAC to usuwam do kosza.

A teraz tego wgl nie ma, bo VAC nie aktualizują swojej bazy.

Vanosh, nie przypisuj sobie czegoś, czego nie zrobiłeś, zostawiłeś dział zasyfiony, zobacz jak teraz wygląda..

No patrz, a ja głupi zawsze myślałem, że jak cheat jest niewykrywalny to jest w dziale steamowym, a jak staje się wykrywalny to się go wrzuca do non-steamowych. Jesteś najgorszym moderatorem w historii tego działu i nie wiem czemu jesteś nim tak długo.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...