Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] problem z bukkitem 1.4.2

JestemSlepy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Próbuje właśnie przenieść swój serwer na 1.4.2, ale mam mały problem. Nie wiem czy jest to jakieś zabezpieczenie czy coś, ale ciągle zmienia mi się online mode na true.

Jest tak, że ustawiam na false, uruchamiam serwer i zmienia się na true. Czy tylko ja tak mam czy ktoś już miał taki problem ?

Kocham mame

Opublikowano

Muszę cię zmartwić - Bukkit postanowił walczyć z piratami i nie jest możliwe zrobienie server NoPremium :/ Za każdym razem będzie przełączało się na true. Narazie jedynym sposobem jest podpięcie Mineshaftera pod Bukkita. Akurat kombinuję coś z kolegami programistami nad rozwiązaniem tego "problemu".

Opublikowano

Jest juz bukkit na 1.4.2?

http://dl.bukkit.org/downloads/craftbukkit/list/dev/

Muszę cię zmartwić - Bukkit postanowił walczyć z piratami i nie jest możliwe zrobienie server NoPremium :/ Za każdym razem będzie przełączało się na true. Narazie jedynym sposobem jest podpięcie Mineshaftera pod Bukkita. Akurat kombinuję coś z kolegami programistami nad rozwiązaniem tego "problemu".

Mhmm... Ale ja widzę, że jest trochę tych serwerów na 1.4.2 i normalnie ludzie wchodzą na piratach.

Kocham mame

Opublikowano

Jestem świadom tego że gdzieś w necie, a może i na tym forum taka informacja jest, ale czy możesz streścić opcję tworzenia bukkita pod mineshaftera? Streszczenie wyraźne proszę. Z góry dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...