Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Xenoxmt2 2 pytania o zwoje i logowanie

!matis!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam problem na noob chara moge zalogowac a na główną postać nie po wybraniu mnie wywala do menu

i pytanie o zwoje

jak/z czego dropi zwój magii? potrzebny do ulepszenia kd um z +1 na +2

Opublikowano

Właśnie.. Mam ten sam problem co kolega.. Zauważyłem na innych kontach, że jeżeli chcę się przenieść do "M2 Jinno" to zamiast wczytywania mapki wylogowuje mnie do menu ...

Myślę, że naprawa bugu m2 jinno pomoże..

Opublikowano

M1 i M2 nie działało, potem tylko m2 nie działało . wystarczy że zrobisz odbuguj postać na stronce i możesz wbić ale nie możesz wchodzić do miasta, nie wiem które teraz off jest.

Sygna By Me :p

xx.jpg

Opublikowano

Wszystkie mapki działały po za m1/2 więc nie dało się wejść na postaci, które były w m1/2 lub gdy ktoś się tepnął do m1/2 to logało jak kolegę wyżej, odbuguj na stronce postke :)

Sygna By Me :p

xx.jpg

Opublikowano

Ci co piszą, że ataki ddos to powodują to grubo się mylą. Jest ekipa na serwie która bawi się w bugowanie m2 / m1, wczesniej mialo być to na 2 minuty ale cos im wyszlo z pod kontroli :D

Z serwem nic sie nie dzieje, bugi naprawiają powoli i to tylko, tak myśle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...