Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zima - cudo natury.

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

W tym temacie chciałam z Wami porozmawiać na temat waszych osobistych wyobrażeń takiej najlepszej zimy, a nie potocznie mówiąc "chlapy".

Pozwólcie, że zacznę.

Moje takie wyobrażenie zimy to, śnieżno-biały puch, za oknem pada śnieg, na dworze -20 [C], a ja się bawię z kotem przy piecu. Rankiem na łyżwach czuć zapach dymu snującego się z kominów. :) Piosenka kojarząca mi się z Bożym Narodzeniem to: "Wham - Last Christmas".

Takie prymitywne wyobrażenia, no cóż, ale szczere i moje. :)

A jakie są Wasze? :D

Opublikowano

Jeżeli o to chodzi to moje jest takie :

Pada dużo śniegu a ja tylko myślę kiedy będą święta i kiedy napada dużo śniegu bo bym bardzo chciał pojechać już na SnowBord. :P

Opublikowano

Zima ? Komp ? NOLIFE!

A tak serio to nie lubie zimy , kojaży mi siętylko z siedzeniem w domu , ze szkołą no chyba że gwiazdka i sylwek :)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

ZIma coraz bliżej co oznacza , że święta też coraz bliżej . Osobiście za nią nie przepadam bo na dworze zimno i nie można nawet wyjść :P

Opublikowano

Ja tam lubie lato. Jest ciepło, można wyjśc z przyjaciólmi. Opierniczac się :). I robic wiele ciekawych rzeczy.

Zima. Jest zimno. Siedzę w domu nic nie robię tylko przed lapem siedze i maniacze na MPC :D nie no oglądam telewizor ide na dwór itd

i ocyzwiđcie wbijam LVL w warrocku :D

1351858998-U705848.jpg

Opublikowano

Zima - moje wyobrażenie, ciemno robi się już o 16 co znaczy że roboty po 16 już nie będzie, a co będę wtedy robił hmm no-lifował na kompie ^^ Ale i tak lepsze lato, przynajmniej można wyjść na świeże powietrze i coś porobić a nie np. jak w zimie będę zapierdalał rowerem na -25 stopniach do szkoły (tak jak w tamtym roku xD)

Opublikowano

Spierdolona pora roku, wstajesz - ciemno, wychodzisz ze szkoły - ciemno. I się dziwić, że człowiek zamulony.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Zima jest dla mnie okresem, w której pakowanie jest przyjemniejsze i milsze, bo i tak nie ma co robić ;D

Dlatego moje wyobrażenie idealnej zimy, to mroźna POLSKA zima, w której na dworze można pospacerować max 2 godzinki bo czerep zamarza ;D

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Ja kocham zimę. Po pierwsze można pojeździć na nartach. A po drugie jeżdżę autobusem do szkoły który jedzie spod samych gór i często się spóźnia w zimę.

simply.4557.gif

Opublikowano

I tak stoisz na tym przystanku 2 h i ci dupa zamarza :P

Dla mnei zima to Okres rodzinny no-life na mpc spacery max 2 h no i nakurwainie śnieżkami albo wodą z balkonu :D

Opublikowano

Ja kocham zimę. Po pierwsze można pojeździć na nartach. A po drugie jeżdżę autobusem do szkoły który jedzie spod samych gór i często się spóźnia w zimę.

W sumie racja, jeżeli chodzi o autobusy to jak mają się spóźniać to tylko i wyłącznie w zimę, tymbardziej lubański, który zawsze ma jakieś awarię :P

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...