Skocz do zawartości

Zima - cudo natury.

make me kebab

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

W tym temacie chciałam z Wami porozmawiać na temat waszych osobistych wyobrażeń takiej najlepszej zimy, a nie potocznie mówiąc "chlapy".

Pozwólcie, że zacznę.

Moje takie wyobrażenie zimy to, śnieżno-biały puch, za oknem pada śnieg, na dworze -20 [C], a ja się bawię z kotem przy piecu. Rankiem na łyżwach czuć zapach dymu snującego się z kominów. :) Piosenka kojarząca mi się z Bożym Narodzeniem to: "Wham - Last Christmas".

Takie prymitywne wyobrażenia, no cóż, ale szczere i moje. :)

A jakie są Wasze? :D

Zima - moje wyobrażenie, ciemno robi się już o 16 co znaczy że roboty po 16 już nie będzie, a co będę wtedy robił hmm no-lifował na kompie ^^ Ale i tak lepsze lato, przynajmniej można wyjść na świeże powietrze i coś porobić a nie np. jak w zimie będę zapierdalał rowerem na -25 stopniach do szkoły (tak jak w tamtym roku xD)

Zima jest dla mnie okresem, w której pakowanie jest przyjemniejsze i milsze, bo i tak nie ma co robić ;D

Dlatego moje wyobrażenie idealnej zimy, to mroźna POLSKA zima, w której na dworze można pospacerować max 2 godzinki bo czerep zamarza ;D

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Ja kocham zimę. Po pierwsze można pojeździć na nartach. A po drugie jeżdżę autobusem do szkoły który jedzie spod samych gór i często się spóźnia w zimę.

W sumie racja, jeżeli chodzi o autobusy to jak mają się spóźniać to tylko i wyłącznie w zimę, tymbardziej lubański, który zawsze ma jakieś awarię :P

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Zima   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...