make me kebab Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Cześć! W tym temacie chciałam z Wami porozmawiać na temat waszych osobistych wyobrażeń takiej najlepszej zimy, a nie potocznie mówiąc "chlapy". Pozwólcie, że zacznę. Moje takie wyobrażenie zimy to, śnieżno-biały puch, za oknem pada śnieg, na dworze -20 [C], a ja się bawię z kotem przy piecu. Rankiem na łyżwach czuć zapach dymu snującego się z kominów. Piosenka kojarząca mi się z Bożym Narodzeniem to: "Wham - Last Christmas". Takie prymitywne wyobrażenia, no cóż, ale szczere i moje. A jakie są Wasze? Odnośnik do komentarza
LowPointer Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Siadam na kanapie i leci kewin sam w domu. Odnośnik do komentarza
Gość Darek4 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Jeżeli o to chodzi to moje jest takie : Pada dużo śniegu a ja tylko myślę kiedy będą święta i kiedy napada dużo śniegu bo bym bardzo chciał pojechać już na SnowBord. :P Odnośnik do komentarza
Silver™ Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Zima ? Komp ? NOLIFE! A tak serio to nie lubie zimy , kojaży mi siętylko z siedzeniem w domu , ze szkołą no chyba że gwiazdka i sylwek Dłuższej grafiki się nie dało? Odnośnik do komentarza
Royal™ Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 ZIma coraz bliżej co oznacza , że święta też coraz bliżej . Osobiście za nią nie przepadam bo na dworze zimno i nie można nawet wyjść :P Odnośnik do komentarza
Hexor_Of_Course Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Również nie lubię zimy, nienawidzę gdy jest zimno i pełno śniegu wkoło. Jedyne co lubię zimą to święta i sylwek ;d Ale ostatnio na sylwka nawet śniegu nie było (na święta też)... Odnośnik do komentarza
AfffOmg Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Jakiej zimy pragnę? Słoneczny bezchmurny dzień, lekki wiaterek, i minimum +25 stopni. Odnośnik do komentarza
make me kebab Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ciekawe wyobrażenia, a Kevin to na prawdę już tradycja w zimę. :P A co sądzicie o lecie? Odnośnik do komentarza
Spluer Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ja w święta wbijam lvle Odnośnik do komentarza
tomasz5098 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ja tam lubie lato. Jest ciepło, można wyjśc z przyjaciólmi. Opierniczac się . I robic wiele ciekawych rzeczy. Zima. Jest zimno. Siedzę w domu nic nie robię tylko przed lapem siedze i maniacze na MPC nie no oglądam telewizor ide na dwór itd i ocyzwiđcie wbijam LVL w warrocku Odnośnik do komentarza
190475378597218903438 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Zima - śnieg, co oznacza czas na snowboard i bicie rekordu szybkości Lato - upał, football all day Odnośnik do komentarza
selweron Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Zima - moje wyobrażenie, ciemno robi się już o 16 co znaczy że roboty po 16 już nie będzie, a co będę wtedy robił hmm no-lifował na kompie Ale i tak lepsze lato, przynajmniej można wyjść na świeże powietrze i coś porobić a nie np. jak w zimie będę zapierdalał rowerem na -25 stopniach do szkoły (tak jak w tamtym roku ) Odnośnik do komentarza
Woonsz Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Exp na pełnej kurwie z ciepłą herbatą u boku Odnośnik do komentarza
Mateq Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Spierdolona pora roku, wstajesz - ciemno, wychodzisz ze szkoły - ciemno. I się dziwić, że człowiek zamulony. hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip Odnośnik do komentarza
Kowalsky™ Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Nie wiem czemu, ale zawsze w zimie grałem w Adrealine Extreme Show czy coś takiego Odnośnik do komentarza
miziolek Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Zima jest dla mnie okresem, w której pakowanie jest przyjemniejsze i milsze, bo i tak nie ma co robić ;D Dlatego moje wyobrażenie idealnej zimy, to mroźna POLSKA zima, w której na dworze można pospacerować max 2 godzinki bo czerep zamarza ;D "Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!" Odnośnik do komentarza
McLeoks Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ja kocham zimę. Po pierwsze można pojeździć na nartach. A po drugie jeżdżę autobusem do szkoły który jedzie spod samych gór i często się spóźnia w zimę. Odnośnik do komentarza
rak222 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 I tak stoisz na tym przystanku 2 h i ci dupa zamarza :P Dla mnei zima to Okres rodzinny no-life na mpc spacery max 2 h no i nakurwainie śnieżkami albo wodą z balkonu Odnośnik do komentarza
miziolek Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ja kocham zimę. Po pierwsze można pojeździć na nartach. A po drugie jeżdżę autobusem do szkoły który jedzie spod samych gór i często się spóźnia w zimę. W sumie racja, jeżeli chodzi o autobusy to jak mają się spóźniać to tylko i wyłącznie w zimę, tymbardziej lubański, który zawsze ma jakieś awarię :P "Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!" Odnośnik do komentarza
Antix Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/754058-jaka-bedzie-zima/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.