Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Dział "Left 4 Dead 2"

Ronaldinho.

Czy chciałbyś/chciałabyś dodać dział "Left 4 Dead 2"?  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by?/chcia?aby? doda? dzia? "Left 4 Dead 2"?

• Jestem ZA !
      10
    • Neutralny
      2
    • Zdecydowanie na NIE !
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

:)

Jako iż to mój pierwszy post nie mogę napisać w dziale "Sugestie dotyczące forum" dlatego proszę o Global Moderatora o przeniesienie to tego działu.

Przedstawię teraz plusy i minusy tejże propozycji.

1351439968-U754591.png gra posiada tryb jednoosobowy jak i wieloosobowy

1351439968-U754591.png można ją zakupić w serwisie Steam

1351439968-U754591.png ciekawa rozgrywka

1351439968-U754591.png jeśli ktoś grał w TF2 na pewno zagra w L4D2

1351439968-U754591.png możliwość "hackowania" gry przez kody/cheaty

1351439968-U754591.png jeśli Administracja zgodzi się na stworzenie tego działu chciałbym organizować konkursy

1351440176-U754591.png gra kosztuje niecałe 4$

Zachęcam do głosowania w ankiecie.

1350322003-U754591.png

"Uderzyłem jak zawsze, silnie, ale niestety obok słupka. Muszę chyba więcej ćwiczyć na

treningach. [...]"

Opublikowano

Jestem na tak,możliwe,że w najbliższym czasie dokonam zakupu tej gry ;p

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

na tak!

powinno być w propozycjach :x

Z racji tego że user nie ma określonej ilości postów, dlatego napisał tutaj.

Ja już przenoszę.

Opublikowano

no tak... free weekend jest, i ludzie chcą działy.

piszecie że gra jest spoko, a ile z was na prawdę ją posiada, i jest gotowa zaryzykować blokadą VAC bo przecież jakby nie było, to jest MPCforum tu sie hackuje.

Nie. Dlaczego ? Sezonowcy.

btw. argument że gra kosztuje niecałe 4Ojro, to nie argument.

o1ymiv.jpg

@edit.

a czasem kiedyś nie było poddziału L4D?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Na tak i napewno chciałbym tam kida z tego powodu, że gram w tą grę jak i na Xbox360 jak i PC przez steam od czasu wydania gry.

Up@

Akurat kolega mi dał linka, że left jest teraz za darmo do wzięcia na Steam lub było parę dni temu.

Opublikowano

a czasem kiedyś nie było poddziału L4D?

Z tego co pamiętam, był chyba w fpp.

Kolejny dział, z prośbą o dodanie gry, w którą nikt tu praktycznie nie gra. A jak lenart powiedział, no nie wiem czy przebijecie blokadę VAC, znowu, i na zawsze. NIE.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Na tak i napewno chciałbym tam kida z tego powodu, że gram w tą grę jak i na Xbox360 jak i PC przez steam od czasu wydania gry.

Jeszcze dział nie powstał a ten się już do kida rwie : D

Ja osobiście jestem neutralny.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Vanosh wchodziłeś kiedyś na tą grę chodzi mi o sieci wiesz ile w to gra polaków z założę się, że spora ilość ludzi siedzi właśnie na o to tym forum.

Gra jest po prostu wyrąbista na bazie typowego komiksu może i był już dział z tą grą ale czego nie można zrobić jeszcze raz.? :)

Jeszcze raz na TAK

Opublikowano

Up@

Akurat kolega mi dał linka, że left jest teraz za darmo do wzięcia na Steam lub było parę dni temu.

bo jest free weekend, w poniedziałek będziesz musiał zabulić za możliwość gry...

ale chuj, co ja tam wiem.

u może i był już dział z tą grą ale czego nie można zrobić jeszcze raz.?

no i np. to z tego że dział powstał w czasach gdy ta gra była hitem, a nie tylko odgrzanym kotletem.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Na nie, gra jest aktualnie na przecenie i dziś jest koniec darmowej gry. Kosztować będzie normalnie 14$. Zbyt małe zainteresowanie będzie.

Opublikowano

Na nie, gra miała już swoje subforum w Innych FPP, ale je usunięto, bo dział nie cieszył się zbyt duża popularnością.

W głównym dziale FPP jest bardzo mało pytań/problemów dotyczącyh L4D2, dział służyłby głównie do umawiania się na wspólne gry.

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

NIE.

L4D2 to tylko jeden mod do source'a i nie jest zbyt trudny do ogarnięcia.

Wystarczy dział cs i half life. W L4D2 wystarczy czytać porady na loadingscreenach i po trzech godzinach jesteś prawie pro...

Poza tym, wystarczy przeczytać jeden ogólnikowy poradnik z gogli i można grać na luzie...

//Po przecenie pompa na grę spadnie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...