Skocz do zawartości

[Pytanie] Rengar po nerfie?

Lioo ;D

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

czy Rengar jest już po nerdie? Jeśli tak, to jak się nim nadal gra? Czy te osłabienie jest mocno odczuwalne czy nie? Zastanawiam się nad jego kupnem...

Tak jest już po nerfie. Nadal gra się nim dobrze, ale jest to odczuwalne, gdyż np. z Q zamiast bić 150% bijemy 100% ;x

BTW. 1000 post :D

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Powiem szczerze, że gram tak samo, jak jeszcze nie miał nerfa. Ogólnie, nerfa odczuwam ale nadal rengar jest świetnym junglerem, solotoperem, którym można zrobić zamieszanie w grze. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Haha jest mocno znerfiony i jest przeciętną postacią.......

Może przez to, że jego Q dostało nerfa na przelicznik z 2.5AD na 2.0 AD- to rzeczywiście, strasznie małe obrażenia bije - no po prostu unviable,overnerf i od razu do oddania. Że o tym iż jego hp regen został zmniejszony nie wspomnę, bo przecież wcale nie ma darmowego heala za 15% max HP, bez potrzeby używania many.... I ten nerf na ulti - masakra, jak będziecie używać teraz innych gapcleserów? Przecież wcale nie jest tak, że bush jest wszędzie. Musicie go oddać i wogóle nie kupować - useless.

A teraz tak na poważnie. Mój kolega bardzo często grał Rengarem, i miał win rate 8 winów na 10 gier. Biorąc pod uwagę jak średniawym graczem jest owy koleżka, to postać ta była mocno OP. Teraz trzeba będzie stawać przed dylematem - mieć HP czy robić obrażenia. Osobiście twierdzę, że jego item dostał niesłusznego nerfa no ale cóż, Riot raczej wie co robi. A to że nie jest to już postać typu "butroll pentakill" to tym lepiej. Powinno się mieć trochę pomyślunku przy tej grze.

Coś za coś - spójrzcie na Anivię - ma bardzo niskie podstawowe staty (głównie HP) w zamian za potężną pasywkę.

Balance in all things!

wikmk9.jpg

Sam kupiłem Rengara jakieś 3 dni przed nerfem no i powiem, że dmg mocne było ale teraz po tym nerfie według mnie ciągle jest dobry i ma spore dmg. Bynajmniej mi się nim gra tak samo jak przed nerfem.

Zrobiłem dokładnie tak samo tylko 4 dni prze nerfem, oczywiście można odczuć ale nie jest to jakiś straszny nerf i ciągle dobrze się nim gra.

A jeśli ktoś chce kupić jakąś super postać (jak Rengar przed nerfem) to czeka ją taki sam los jak Rengara, czyli nerf. Więc dziwi mnie teraz "odradzanie" kupowania Rengara.

2nbcax2.jpg

Rengar nadal jest bardzo mocny championem zarówno pod ad jak i pod ap.

Ja robie go bardziej pod offtanka, ale i tak ładnie kosi.

Q już nie robi tak potężnego dmg jak przed nerfem, ale nadal jest to bardzo mocny skill z pokaźnym dmg.

Zakup Rengara polecam w 100%.

SunzykPL

League of Legends player

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Rengar po nerfie?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...