Lioo ;D Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam, czy Rengar jest już po nerfie? Jeśli tak, to jak się nim nadal gra? Czy te osłabienie jest mocno odczuwalne czy nie? Zastanawiam się nad jego kupnem... Bardzo proszę o ściągniecie kilku %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandragors Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam, czy Rengar jest już po nerdie? Jeśli tak, to jak się nim nadal gra? Czy te osłabienie jest mocno odczuwalne czy nie? Zastanawiam się nad jego kupnem... Tak jest już po nerfie. Nadal gra się nim dobrze, ale jest to odczuwalne, gdyż np. z Q zamiast bić 150% bijemy 100% ;x BTW. 1000 post "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść Niepokonanym Wśród tandety lśniąc jak diament Być zagadką, której nikt Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..." | exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProEloGamer3 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Q było jego największym atutem . Teraz jest mocno znerfiony. Myślę ,że na tą chwilę jest przeciętną postacią i nieopłaca się go kupić. UP gj by Maxiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifmeister. Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Sam kupiłem Rengara jakieś 3 dni przed nerfem no i powiem, że dmg mocne było ale teraz po tym nerfie według mnie ciągle jest dobry i ma spore dmg. Bynajmniej mi się nim gra tak samo jak przed nerfem. elo jak tam rzycie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoClass Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Rengar nadal jest świetnym assasynem, odczuwalne jest tylko większy CD na ult, bo mimo to i tak wyklucza przeciwnego apc/adc na combo. Więc nie widze przeszkód, a by nim nie grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ridifu Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Teraz wylacznie ap rengar 120~ csow 20minucie i zbija na x2 w licze na hejt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanosh. Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Powiem szczerze, że gram tak samo, jak jeszcze nie miał nerfa. Ogólnie, nerfa odczuwam ale nadal rengar jest świetnym junglerem, solotoperem, którym można zrobić zamieszanie w grze. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArhiX Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Haha jest mocno znerfiony i jest przeciętną postacią....... Może przez to, że jego Q dostało nerfa na przelicznik z 2.5AD na 2.0 AD- to rzeczywiście, strasznie małe obrażenia bije - no po prostu unviable,overnerf i od razu do oddania. Że o tym iż jego hp regen został zmniejszony nie wspomnę, bo przecież wcale nie ma darmowego heala za 15% max HP, bez potrzeby używania many.... I ten nerf na ulti - masakra, jak będziecie używać teraz innych gapcleserów? Przecież wcale nie jest tak, że bush jest wszędzie. Musicie go oddać i wogóle nie kupować - useless. A teraz tak na poważnie. Mój kolega bardzo często grał Rengarem, i miał win rate 8 winów na 10 gier. Biorąc pod uwagę jak średniawym graczem jest owy koleżka, to postać ta była mocno OP. Teraz trzeba będzie stawać przed dylematem - mieć HP czy robić obrażenia. Osobiście twierdzę, że jego item dostał niesłusznego nerfa no ale cóż, Riot raczej wie co robi. A to że nie jest to już postać typu "butroll pentakill" to tym lepiej. Powinno się mieć trochę pomyślunku przy tej grze. Coś za coś - spójrzcie na Anivię - ma bardzo niskie podstawowe staty (głównie HP) w zamian za potężną pasywkę. Balance in all things! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawica Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Coś za coś - spójrzcie na Anivię - ma bardzo niskie podstawowe staty (głównie HP) w zamian za potężną pasywkę. Nie tylko pasywka, także niszczący dmg. Rengarem nadal gra się ok ale nerf jest odczuwalny, chociaż słuszny. League of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher001 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Jest nadal dobry, ale to Q strasznie osłabili - i to chyba już 2 raz z tego co gdzieś czytałem. Po prostu już nie ma tego "WoW" jak widzisz Rengara w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyranuss Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Rengar jest nadal świetną postacią, ludzie płaczą bo już nie zjada 1/2 hp ap carry z podwójnego q.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Things Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Rengara nie da się znerfić ta postać ma po prostu boską mechanikę jego pasyw jest super mocny co powoduje rengara świetnym junglerem to że znerfili mu jego Q trochę go osłabiło ale nie zrobiło z niego jakiegoś shita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomoruka Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Teraz jest poprostu bardziej zbalansowany imho nadal mocny pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
recelo Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Sam kupiłem Rengara jakieś 3 dni przed nerfem no i powiem, że dmg mocne było ale teraz po tym nerfie według mnie ciągle jest dobry i ma spore dmg. Bynajmniej mi się nim gra tak samo jak przed nerfem. Zrobiłem dokładnie tak samo tylko 4 dni prze nerfem, oczywiście można odczuć ale nie jest to jakiś straszny nerf i ciągle dobrze się nim gra. A jeśli ktoś chce kupić jakąś super postać (jak Rengar przed nerfem) to czeka ją taki sam los jak Rengara, czyli nerf. Więc dziwi mnie teraz "odradzanie" kupowania Rengara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exast Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Rengar nadal jest bardzo mocny championem zarówno pod ad jak i pod ap. Ja robie go bardziej pod offtanka, ale i tak ładnie kosi. Q już nie robi tak potężnego dmg jak przed nerfem, ale nadal jest to bardzo mocny skill z pokaźnym dmg. Zakup Rengara polecam w 100%. SunzykPL League of Legends player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzerstwyChlebek Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Również polceam zakup regnara. Bardzo dobra postać. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
somanyidiots Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ja nie widzę aż tak dużych zmian, jeżeli ktoś umie grać rengarem to nie widzi ich a jeśli nie umiał to teraz nieźle feeduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lioo ;D Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Dziekuje bardzo, wszystkim wam oczywiscie wklepie LIKE Zdecydowalem sie go kupic. Jakby komus sie nudzilo to EU East Liooox Bardzo proszę o ściągniecie kilku %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fgjggfkdkj Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 xxx wbijac i logowac sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ja polecam go kupić, po nerfie nic nie straciłem według mnie. I tak moc z Q ma w early. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casawir Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Nie odczuwalny nerf no moze oprocz ulti . tak ulti wiele stracilo niemozna uzyc tego sotsunkowo wczesnie jak kiedys a cd jest owiele wiekszy dmg jaki byl taki jest ogromny by me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TroLLu. Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 byl nerf , wrecz nieodczuwalny , nadal jest zajebista postacią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.