Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje W Pelni Dzialajacego Priv Serwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje Serwera Na Priv metka :] w 100% działającego i żeby był czesto właczony a nie jak moj ostatni 2/24 h ;/

Najlepiej z Spolszczeniem Jak Co pisac na GG 12607056 :] albo tutaj zapodac patrzylem na tamte serwery TOp listy ale zaden niechcial mi zadzialac :/ Wiec jak co pisac tutaj w ODP KOMENT NA PRIVIE LUB GG !!

JAK CO PRZENIESCIE ! TEMAT :! ]xddd

Opublikowano
podaj gg to mi zrobisz :P

Witam poszukuje Serwera Na Priv metka :] w 100% działającego i żeby był czesto właczony a nie jak moj ostatni 2/24 h ;/

Najlepiej z Spolszczeniem Jak Co pisac na GG 12607056 :] albo tutaj zapodac patrzylem na tamte serwery TOp listy ale zaden niechcial mi zadzialac :/ Wiec jak co pisac tutaj w ODP KOMENT NA PRIVIE LUB GG !!

powiem krótko i jak bedziesz chciał to bbedzie 28/24 ... szłowieku a raczej nałogu nie możesz zyć jak nie bedzie serwera przez 1 dzień... ja osobiście mam serwer ,, i wszyscy są Gm i jakoś gramy niegługo i wszystkich pasi!!

4b8fc37e7a9d6a28m.png

W razie pomocy gg 10794141

POMOGŁEM DAJ *5

Opublikowano
podaj gg to mi zrobisz :P

powiem krótko i jak bedziesz chciał to bbedzie 28/24 ... szłowieku a raczej nałogu nie możesz zyć jak nie bedzie serwera przez 1 dzień... ja osobiście mam serwer ,, i wszyscy są Gm i jakoś gramy niegługo i wszystkich pasi!!

4b8fc37e7a9d6a28m.png

W razie pomocy gg 10794141

POMOGŁEM DAJ *5

Opublikowano

ale mi to niechodzi ze czy tam 2/24 czy tam iles h dlugo se nieda grac bo koles przychodzi to jakis dzieciak jest z 12 lat ma ;/ wgl niezna sie ;/ a serwa odpala jak mu sie podobaa a poszukuje serwa jakiegos stalego i dobrego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...