Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]EloHell

Nyshix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy najlepiej grać rankedy żeby nie trafiać na neo ? Wczoraj wbiłem 1263 elo. Dziś mam już 1080.

Trafiają mi sie tylko afk ludzie i feederzy. Kilka przykładów moich gier :

2mwx8wx.png

Za pomoc oczywiście like.

ahri.png

Sygna by Nyshix

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak na europejskich to może w nocy? Wtedy dzieci raczej spia :D Ale zawsze możesz trafić na nieogarów i nic z tym nie zrobisz.

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Jak grałem dzisiaj w nocy (23-1) to wygrałem 2 rankedy. mili ludzie i jakoś tak bez kłótni ale nie jestem w stanie Ci powiedzieć, kiedy grać najlepiej. To po prostu zależy od szczęścia. BTW postaraj się grać duety z kolegą, supp i adc. szansa na wygraną jest bardzo duża, jeśli te 2 championy dobrze ze sobą współpracują.

Opublikowano

Ja dziś w przeciągu całego dnia wygrałem 2 rankedy i przegrałem 1

Najlepiej chyba grać w nocy

Opublikowano

Jak na europejskich to może w nocy? Wtedy dzieci raczej spia :D Ale zawsze możesz trafić na nieogarów i nic z tym nie zrobisz.

Noc odpada, mnóstwo niemców i innych skurwieli.

Polecam nad ranem, godzina ~5/6.

Wtedy gra większość ogarniętych osób.

Opublikowano

No popatrz, wszyscy wychodzą tylko nie ty. Każdy profesjonalny gracz wbija 2,2k elo w tydzień a ty biedny męczysz się z feederami. Problem: Jesteś chujowy, staty to nie wszystko, po prostu nie umiesz wygrać.

Opublikowano

No popatrz, wszyscy wychodzą tylko nie ty. Każdy profesjonalny gracz wbija 2,2k elo w tydzień a ty biedny męczysz się z feederami. Problem: Jesteś chujowy, staty to nie wszystko, po prostu nie umiesz wygrać.

Nawet pro elo gamersi jak trafią na nieudolny team to nic nie zrobią, chill.

Opublikowano

Z takimi statami z jakimś kolegą powinniście to wycarrować.Graj duo z jakimś ogarniętym kolesiem,bo przy takim farcie spadniesz jeszcze niżej.Ogólnie tą irelią mogłeś pewnie solo wycarrować.Graj w nocy ,chyba że trafisz na pijanych studentów ;D

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Tylko w tym rzecz ze ja prawie zawsze mam takie staty ale nigdy nie potrafimy wygrać bo nikt nie chce pushowac i potem tak to sie kończy .....

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Najlepiej grać tak o 2 albo o 4/5 najmiej dzieci

Mała rada , jak z kimś grasz to staraj się go nie wyzywać mów tym ludzią co mają robić i gdzie iść a nawet jakie itemy kupować

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Nawet pro elo gamersi jak trafią na nieudolny team to nic nie zrobią, chill.

Chaox wbija elo na smurfie, na CLG.eu już się raczej spóźniłeś. Pooglądaj streamy od czasu do czasu to się dowiesz jak oni wygrywają wszystko na 1200 elo.

Opublikowano

Elohell nie istnieje. Dobry gracz potrafi wygrać 4v5.

Istnieją ludzie którzy siedzą w elohell przez "placebo".

Imho nie graj w godzinach 14-17 bo wtedy cała gimbaza siedzi. No ale wtedy największe nooby w enemy więc też +.

Polecam godziny 8-12, mało dzieci, bo wszyscy w szkole, lepiej sie gra bez 13 latków.

No i po języku polskim na 95% to chyba east, jak nie to odejmij z 3-4 godziny.

Opublikowano

Najlepiej rano, lub w późnych godzinach.

Nie wiem czy elohell istnieje, czy nie, ale jedno jest pewne. Są gracze, którzy po prostu psują grę, i doprowadzają do porażki.

Trafia mi się tak często, np. dzisiaj miałem ez'a, który miał 20/3, ale żeby na tf'y iść, to nie. I dlatego lose ranked, farma była dla niego ważniejsza, niż tf'y ..

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Osobiście uważam , że elo hell nie istnieje .

Co mogę Ci polecić ? Zacząć grać z kolegą duo w godzinach rannych / nocnych . Pamiętaj , że nie zawsze zapewni Ci to 100 % wygraną , liczy się tutaj również zgranie . Polecam Ci grać duo [bot ewentualnie , tak jak ja gram ~~ Jungla + mid ] .

Puff :*

Opublikowano

Najlepiej rano, lub w późnych godzinach.

Nie wiem czy elohell istnieje, czy nie, ale jedno jest pewne. Są gracze, którzy po prostu psują grę, i doprowadzają do porażki.

Trafia mi się tak często, np. dzisiaj miałem ez'a, który miał 20/3, ale żeby na tf'y iść, to nie. I dlatego lose ranked, farma była dla niego ważniejsza, niż tf'y ..

I słusznie, po co ma carrować noobów ?

Tak bardziej poważnie, na niskich elo zazwyczaj siedzą Ci co siedzieć powinni, więc się nie dziw że takie teamy trafiają.

Nawet na 1600+ są tzw "unskilledy" które wybił się na booście, nie ma co płakać tylko nakurwiać elo, zostało jeszcze trochę czasu.

Opublikowano

Każda pora jest dobra :s może rano i wieczorem grają większe 'ogary' ale to samo tyczy się twoich przeciwników , wszystko zależy od szczęścia :) albo od duo. Jak widać miałem więcej szczęścia od ciebie , a zacząłem wczoraj:

elo1w.jpg

Wczorajsze były grane pomiędzy 11 a 21. Dzisiejsze 8/15(chyba) wygrywać się da po prostu szczęścia brak :(

heh

Opublikowano

Trzeba mieć szczęście do teamu, ze statmi 20:2 sam gry nie wygrasz kolego :) Focus na Ciebie poleci i team nic nie zrobi, oddawaj czasami fragi bo miałeś 0 asyst :D

Opublikowano

Godzina nie ma nic do rzeczy z racji tego że część mieszka w innych krajach i u nas noc to u nich rano. Nawet jeśli byłby to serwer 100% PL to nie zapominajmy o takich ''neoskach'' którzy grają po nocach i trollują. Jedyne na co możesz liczyć to na farta :)

No ale większość tych neosków musi spać o 21 bo jak nie to kara na kompa od mamy :D

Btw. trafiając na neo nie dyskutuj z nimi, nie raz miałem ludzi którzy wychodzili bo im tak napisałem teksty typu "u want me to leave" to odpisywałem tak no i sam sobie szkodziłem bo wychodzili.

Opublikowano

Z mida łatwiej wygrywa się gry niż z topa masz większe pole do Romingu możesz latać po innych lainach jak szalony np.(fizz) A jeżeli chodzi o godzinę to polecam w roku szkolnym od 8 do 12 wtedy dzieci są w szkole i niema tych co obrażają wszystko co się rusza.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Haha irelią mam podobny problem, jeśli team jest zerowy to choćbyś wygrał swój lane soł hard to jest nie do wygrania. Mam 9 winów 15 defeatów bodajże, a staty ~~ 200 / 120 / 200 - na oko nie pamiętam dokładnie :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Wieczorem to jest i tak że dzieci po nocach nakurwiają w lag of ladżents i afkują bo rodzice im każą gasić.. 2 gry wczoraj wieczorem i 2 gry ziomki pisały że idą bo muszą.

o 6 rano sie przyjemnie gra właśnie zaraz spylam na meczyk ;]

Opublikowano

Beka, znając życie jesteś kolejnym kidem, który co wyszedł z normali i biega za killami tylko, a w tfach focus na sorakę bo najmniej hp i najłatwiejszy frag dla pana pro gmera. Nie ma elo hell i tyle, qq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...