Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jaki czolg non-premium najwiecej zarabia

Perex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja ci polecam opanowac naprawde ale naprawde dobra jazde 1-50-2 lub samym 1-50 na kompaniach lub randomach, gdy nie dasz sie zabic i po drodze zachacysz po arte naprawde sa niezle zarobki ;)

Opublikowano

T-50-2 nie nadaje sie do zarabiania.Naprawa ok.10k na początku męka żeby go ulepszyć więc bardziej polecam artke, najlepiej M41 ew. Hummel/AMX13 F3 AM

xxx

Opublikowano

wszystko zależy którym czołgiem ci się gra najlepiej, ja mam GWPanther i nie zarabiam najlepiej bo nie lubię czekać, mam ELC AMX i mi się nawet fajnie lata ;) (ok. 7-10k za bitwę na czysto), mam Tigera 2 ze stock wieżą i top działem i gra się średnio jednak większość bitew na -, i mam Ferdinanda który jest moim op tankiem i daje wielką przyjemność z gry (oczywiście tylko z top działem bo wcześniej to droga przez męki) zarabiam nim zawsze na duży + (bez premki) za wygraną średnio 20k na czysto.

więc tak jak mówię: wszystko zależy od tego czy masz cierpliwość (arta) czy nie masz cierpliwości jak ja (cała reszta) i czym ci się najlepiej gra

Opublikowano

T-50-2 nie nadaje sie do zarabiania.Naprawa ok.10k na początku męka żeby go ulepszyć więc bardziej polecam artke, najlepiej M41 ew. Hummel/AMX13 F3 AM

Jak nie jak tak ;) sam gram t-50 i t-50-2 i t-50-2 zarabiam okolo 30 tys- 35 tys na bitwe a t-50 mam na kompanie ;)

Opublikowano

Ehh nie mozna powiedzieć, że artą się najlepiej zarabia bo co ci da bitwa takim Hummel: 12min i wyszedłes 15k na + , a mogłeś grac przez 5 min kw-1 i zarobić 8k -.-

76561198018588473.png
Opublikowano

Jak nie jak tak ;) sam gram t-50 i t-50-2 i t-50-2 zarabiam okolo 30 tys- 35 tys na bitwe a t-50 mam na kompanie ;)

Zapewne na premium bo inaczej sie nie da.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Dobrze zarabia także PzKpfw III/IV, wrzuca go max na 6 tiery i rzadko na 7. Średnio na bitwę wychodzę nim 15k po odliczeniu naprawy i amunicji.

Opublikowano

Jak kupilem KW-1 i grilla i powiem ze grilem bardzo dobrze sie zarabia a kw-1 jak jest top tier to mozna spokojnie 25 k wyciagnac .

Arty malo kosztuja za zniszczenie ale malo zarabiaja tak ok. 5k na bitwe ... Sam polecam KW-1 i M4 Sherman .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...