Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Pelna Wersja Jaki ? ;] Bedzie 5*

hunter00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie jaki metin2 pl/us/de.... jest pelny tzn sa allll moby all mapy all item i wszystko zawsze mnie to zastanawialo i nigdy nie bylem pewny

za pomoc bedzie 5*

jezeli ktos zna strone z opisem wszystkich map mobow itp moglby ja mi dac w temacie ew. na pw

tez bedzie 5*;]

30284.png

20764.png

Opublikowano

Zapewne chodzi Ci o to ktory metin jest najbardziej rozwiniety/skonczony?? Jesli tak to US - Jest zarabisty a PL i DE to z jednej fabryki wiec jeden i ten sam shit. Jezeli nie o to ci chodzilo to sorx ja to tak zrozumialem/

Fw15x0y.png

Opublikowano

US. De i Pl są na bazie Gameforge i w tym jest kłopot, żę tam pracują lenie ;/

Us ma innych niż GF i to jest to.

Mniej bugów, Atlantyda, Epickie Itemki, Więcej CH, Więcej eventów. I wiele więcej, czego nie ma na PL.

[b]Pomagam w sprawach związanych z komputerkiem...[/b]

[center]Daj [color=green][size=15]+[/size][/color][/center]

Opublikowano

Najbardziej rozwiniente jest Metin Korea i US na Korea leza "czasem" stalki kazdy chodzi w stalce a na US podobnie mozna robic HWANG na US-ie chyba sa 3 hwangi a na Korea to niewiem ale US ma 4 lata Korea 5

1 (V)

100(v)

350(v)

500(v)

750(x)

Opublikowano

Najbardziej rozwiniente jest Metin Korea i US na Korea leza "czasem" stalki kazdy chodzi w stalce a na US podobnie mozna robic HWANG na US-ie chyba sa 3 hwangi a na Korea to niewiem ale US ma 4 lata Korea 5

1 (V)

100(v)

350(v)

500(v)

750(x)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...