Diesiel Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Mam pytanie co do 5 Ćwiczenia A6W ile sek trzeba robić aż do wytrzymania? I ostatnie pytanko jest tabela A6W dzięki ktorej wykonujesz ćwiczenia i jest powiedzmy 2 Dzień są 2 Serie 6 Cykli to znaczy ,że każde ćwiczenie wykonuje 6 razy i nastepne ćwiczenie 6 razy itd ? I jakie przerwy robić iędzy seriami np. 5 min czy ile ? Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW Odnośnik do komentarza
Pawłoś Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 1 cykl to wszystkie 6 ćwiczeń po kolei... Czyli 1 seria 6 cykli to 6 raz każde ćwiczenie wykonamy... Co do sekund to zobacz sobie na YT jak to robi ziomek od KFD... A po między seriami to nawet do godziny, jednak najlepiej to odczekać z 10 min... Odnośnik do komentarza
*_VenglaS_* Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Przerwy między seriami mogą być różne ja jak robiłem a6w miałem przerwy 1 lub 2 minutowe , gdyż czym dłuższy odstęp czasu po między seriami tym bardziej mięśnie odpoczywają lepsze stwierdzenie będzie, że stygną a w tym systemie ćwiczeń chodzi o to aby mięśnie były prawie w cały czas napięte wtedy są lepsze efekty, a przerwa po między seriami służy tylko do tego aby nie nadwyrężyć mięśni Mam nadzieję że pomogłem Pozdrowienia Bartek. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pisz , z chęcią ci pomogę :P Każdy krok w przód to o jeden mniej ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.