Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Gdzie expić

sebos2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,zaprezętuje tutaj mój własny sposób expienia (Wojem i Surą).W 1-2h wyciskam na normalnym servie(raty 200%) 70-72 lvl.

Na początku tworzymy postac...

Od 1-7 levla expimy na psach

Na 7 levlu idziemy do handlarki różności i bierzemy misje,wypełniamy ją i dostajemy 31 lvl(na większości privów).

31-40 W M2 na Dzikusach,tych łucznikach i ich "kompanach"

Na 40 do 50 Na BO(Black Orks).

Na 50 lvl idziemy przed świątynie i expimy tam na Ezo.Wbijamy z 5lvl.

Jak wbijemy 55lvl idziemy do światyni i expimy na tamtejszych Ezo (te czerwone takie) wbijamy z 68-69lvl.

Puźniej załatwiamy eq i skille na G-P -idziemy do v2 i wbijamy tam z 80 lvl ;].

Potem z buffem idziemy na Atlantydę

Wiem że trochę wolny sposób ,ale przyda się ludzią zaczynających grac na Private Servach ;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

up@ zgadzam się.

I mi się wydaje że było ale głowy nie dam ;>

masz prawo nieznaleść bo syf tu jak diabli

Opublikowano

Dobra zaraz to zedytuję -miałem co innego w głowie i co innego pisałem ;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

mi się wcale to nie podoba

na privach bez skili na G to noobem jesteś ... i bez dorego aq nie dasz rady tak expić !!!

4b8fc37e7a9d6a28m.png

W razie pomocy gg 10794141

POMOGŁEM DAJ *5

Opublikowano

moim zdaniem nic szczegolnego kazdy glupi to potrafi

a na atlantyde nie trzeba buffa jak masz skille na p i pro eq:>

a i tak wogole watpie ze wbijesz 68-69lvl bez eq i skilli na ezo ;f

Opublikowano

polecam poradnik kosikredkiego ale na 71 lv trzeba ok. 10x wiecej expa co na 70 wiec wystarczy 20%

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

@2x UP

Ja tam wolę swój poradnik i co do misji u Biologa,nie lubie jej ponieważ więcej zachodu jest niż z misją dla handlarki ;]

I w v2 Expic bez Skili na P?Ja tam ledwo daję rade ze skilami na P

@3x Up

Ja tak właśnie przed chwilą robiłem ;],no może trzeba bony już dodac i załatwic sę Zbroję na 34/42 lvl +4/+5/+6

Do tego napisałem że to mój własny sposób expienia,jak ci się nie podoba bo mu nie podołasz nie musisz tak expic ;]

To nie jes tut to jest tylko podpowiedź zresztą [tuta] mam tylko jednego i jest on tutaj (w dziale do którego nikt nie zagląda);

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=75377

Opublikowano
@2x UP

Ja tam wolę swój poradnik i co do misji u Biologa,nie lubie jej ponieważ więcej zachodu jest niż z misją dla handlarki ;]

I w v2 Expic bez Skili na P?Ja tam ledwo daję rade ze skilami na P

@3x Up

Ja tak właśnie przed chwilą robiłem ;],no może trzeba bony już dodac i załatwic sę Zbroję na 34/42 lvl +4/+5/+6

Do tego napisałem że to mój własny sposób expienia,jak ci się nie podoba bo mu nie podołasz nie musisz tak expic ;]

To nie jes tut to jest tylko podpowiedź zresztą [tuta] mam tylko jednego i jest on tutaj (w dziale do którego nikt nie zagląda);

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=75377

wiesz co ledwo jak ledwo dajesz na v2 rade ze skillami na P to jak ty se poradzisz na atlancie poracha ze skillami na G spokojnie da rade expic na v2

kosi lepszy poradnik podal

Opublikowano

ludzi jakie żale piszecie ??? jak można radzic sobie na v2 z skillami na G to chyba nie PL ze bierzesz max 2 grupy na 65 lvl i meczysz je.....

Skille na P to podstawa

4b8fc37e7a9d6a28m.png

W razie pomocy gg 10794141

POMOGŁEM DAJ *5

Opublikowano

Poradnik na 5 ;]

48270963wb2.png

Szukasz Webmastera ?

Pisz do mnie ! GG : 1091929

- PHP , MYSQL , HTML ( Strony Metin2 , Forum , blogi )

Opublikowano

Ja zawsze od 31 idę na pustynie, całe prawie eq aur, czarowanego albo silnego i jedziem ^^ Tam jakoś do 50, a potem do v1 na tych malych spokojnie wbije moim zdaniem 61+ potem można na te czerwone albo szpony lekko do 65 da się radę w jakiejś zbrojce fmsie i właśnie skillu na G, potem full expa wbijam ale nie lvl i do m1 skille robić i eq. Zawsze tak gram. ;f

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

@Up

Na Ezo mniej ludzi expi i łatwiej jest wziąsc z 2-3 grupki

Opublikowano

@Up

Tandeta mówisz?Napisałem że to mój własny sposób na expa i jak się nie podoba używaj własnego ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...