Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czy da się przerobić konsole tak?

babiniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy da sie przerobić konsole tak aby grać przez neta i nas nie zbanowali??? bo sie zastanawiałem kiedyś nad tym ale wiem że banują .

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

a wiecie może gdzie ją wysłać albo coś bo ja sie na tym kompletnie nie znam może da sie zrobić jakoś samodzielnie

czytałem że jak ma najnowsze aktualki to jtag nie działa

co wy na to

na aukcji jest napisane "lepsza ochrona przed banem" to może nie zbanują

http://oferia.pl/wykonawca/speed-recovery-sp-z-o-o-sp-komandytowa/607198

Opublikowano

Może Ci to ktoś zrobić, poszukaj na necie ofert w swoich okolicach. Kosz jest dość duży 200-250 zł. Możesz też sobie sam zrobic, czego nie polecam bo coś zepsujesz, a jest to ciężko zrobić, no i też troche kasy trzeba wydać aby kupić potrzebne rzeczy :D

Możesz, też wgrac sobie samodzielnie lajtowo LT 3.0. Będziesz mógł grać przez neta, ale ryzyko bana zawsze jest, lecz minimalne.

Microsoft nie banuje już tak jak kiedyś bo mu się to nie opłaca ( Ludzie i tak płacą za live ), lecz jak źle nagrasz grę to sorry ale ban :D

Więc, jak nagrasz dobrze grę i nie będziesz grał w grę która jeszcze nie wyszła przez neta to bana na 99,9% nie dostaniesz na Lt : )

Opublikowano

Może Ci to ktoś zrobić, poszukaj na necie ofert w swoich okolicach. Kosz jest dość duży 200-250 zł. Możesz też sobie sam zrobic, czego nie polecam bo coś zepsujesz, a jest to ciężko zrobić, no i też troche kasy trzeba wydać aby kupić potrzebne rzeczy :D

Możesz, też wgrac sobie samodzielnie lajtowo LT 3.0. Będziesz mógł grać przez neta, ale ryzyko bana zawsze jest, lecz minimalne.

że jak 200-250 zł to jakim cudem na allegro są za 50 zł? jak to moge sobie wgrać lajtowo LT 3.0 nie czaje ale chyba to znaczy że moge sobie sam pobrać na płytke i wgrać to coś ? dobrze zrozumiałęm?

Opublikowano

1.Rozkręcasz xboxa

2.Podpinasz napęd od xboxa do pc kablem sata.

3.Wgrywasz Lt 3.0 programem, wszystko z poziomu windowsa lajtowo same klikniecia.

Tylko musisz mieć dvd key bo inaczej możesz sobie zrobic doniczkę z xboxa lub zrzucic go z wieżowca :P

Co do tych 200 zł to nie jestem pewien. Na pewno kilka miesięcy temu jeszcze tyle było.

Być, może za 50zł jest sam chip który musiałbyś sobie zamontować sam, nie wiem. Daj linka :P

Opublikowano

Najlepiej specjalista , poszukaj , mi za 50 zł zrobił wszystko jak trzeba i nie mam żadnych problemów

Do czasu.

Wiesz chociaż jaką przeróbkę ci zrobił ?

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

podałem wyżej na oferii

jaki to ten dvd key gdzie go znaleźć

ja mam konsole z roku 2008 nie znam dokładnej daty to o czym my mówimy

a nie wiecie nic o DLC jak to z tym sprawa wygląda?

a ja właśnie chciałbym przez neta

Opublikowano

Jesli masz konsole w wersji SLIM to o przerobce samemu mozesz zapomniec ;) . Jesli FAT to wystarczy, ze poszukasz TuTkow, dokładnie poczytasz i mozesz sam wgrac sobie LT 3.0 . co do tych " 200 zł " tak, tyle kosztuje przerobka RGH (Reset Glitch Hack) . Po takiej przerobce masz wszysciutko za darmo,dlc,gry,xbla,programy homebrew. Z tym, ze o grze przez neta mozesz zapomniec.

ruch_13.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...