Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Assassin's Creed 3 Walkthrought

JokerMr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie pytakam, mam juz 30% gry na jakies 9 godz grania, troche to jest dziwne bo miasta nie przypominają nic z poprzednich części, zamiast miecza mamy tomahawk, gre polecam lecz jest dla mnie ona najgorszą do tej pory AC, jak przejde gre całą moze zmienie zdanie

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Bywalec
Opublikowano

właśnie pytakam, mam juz 30% gry na jakies 9 godz grania, troche to jest dziwne bo miasta nie przypominają nic z poprzednich części, zamiast miecza mamy tomahawk, gre polecam lecz jest dla mnie ona najgorszą do tej pory AC, jak przejde gre całą moze zmienie zdanie

- "miasta nie przypominają nic z poprzednich części" - a co mają przypominać? Chłopie to jest już 18 wiek a domy są bardziej nowoczesne nie będzie kwadratowych szałasów

- "zamiast miecza mamy tomahawk" - idziesz do sklepu kupujesz miecz/siekiere

Gra moim zdaniem akurat jest najlepszą częścią do tej pory, lecz nie ma tutaj niektórych rzeczy jakie obiecywali twórcy..

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Ja na razie grałem ciut za krótko, żeby oceniać, jednak bardzo mi się podoba,

jestem nastawiony do tej gry pozytywnie, mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie :)

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...