Skocz do zawartości

[Inne]Assassin's Creed 3 Walkthrought

JokerMr

Rekomendowane odpowiedzi

właśnie pytakam, mam juz 30% gry na jakies 9 godz grania, troche to jest dziwne bo miasta nie przypominają nic z poprzednich części, zamiast miecza mamy tomahawk, gre polecam lecz jest dla mnie ona najgorszą do tej pory AC, jak przejde gre całą moze zmienie zdanie

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

właśnie pytakam, mam juz 30% gry na jakies 9 godz grania, troche to jest dziwne bo miasta nie przypominają nic z poprzednich części, zamiast miecza mamy tomahawk, gre polecam lecz jest dla mnie ona najgorszą do tej pory AC, jak przejde gre całą moze zmienie zdanie

- "miasta nie przypominają nic z poprzednich części" - a co mają przypominać? Chłopie to jest już 18 wiek a domy są bardziej nowoczesne nie będzie kwadratowych szałasów

- "zamiast miecza mamy tomahawk" - idziesz do sklepu kupujesz miecz/siekiere

Gra moim zdaniem akurat jest najlepszą częścią do tej pory, lecz nie ma tutaj niektórych rzeczy jakie obiecywali twórcy..

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Inne]Assassin's Creed 3 Walkthrought   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...