Viaths Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Jak ktoś mi wyceni daje dużo like i 5 w profilu tak wiem trochę tego jest czyli 39 przedmiotów, ale ten co trochę gra to dla niego żaden problem wszystkie przedmioty tyczą się serwera Almanach. Za pomoc z góry dzięki 1. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Krycie się księga umiejętności Waluta wyceny: Yang 2. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Zwiększenie ataku księga umiejętności Waluta wyceny: Yang 3. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Skamieniały pień Waluta wyceny: Yang 4. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Czarny uniform Waluta wyceny: Yang 5. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Bez Waluta wyceny: Yang 6. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Stłuczona porcelana Waluta wyceny: Yang 7. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Korzeń gango Waluta wyceny: Yang 10. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Morelowy dzwon Poziom ulepszenia: +0 Waluta wyceny: Yang 11. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Łuk czerwonego oka Poziom ulepszenia: +1 Waluta wyceny: Yang 12. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Ruda złota 100 sztuk Waluta wyceny: Yang 13. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Miecz barbarzyńcy +2 Waluta wyceny: Yang 14. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Sok z pokrzywy Waluta wyceny: Yang 15. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Rybia ość Dodatkowe informacje: U kogoś w sklepie widziałem 1 ość za 500k wtf?!, przecież ość się zdobywa jak sie kliknie na rybe co nie? bo już nie pamiętam Waluta wyceny: Yang 16. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Fioletowa mikstura Waluta wyceny: Yang 17. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Farba Dodatkowe informacje: Po prostu farby nie mówie o wybielaczu Waluta wyceny: Yang 18. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Diamentowy kamień Waluta wyceny: Yang 19. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Shuriken Waluta wyceny: Yang 20. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Kamień duszy obrony +1 Waluta wyceny: Yang 21. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Kamień duszy powtórki +2 Waluta wyceny: Yang 22. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Kamień duszy Penter. +3 Waluta wyceny: Yang 23. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Kamień duszy śmierci +2 Waluta wyceny: Yang 24. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Żółć Waluta wyceny: Yang 25. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Olejek piżmowy Waluta wyceny: Yang 26. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Zdobycz dzikusa Waluta wyceny: Yang 27. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Kamień duszy szamana +0 Waluta wyceny: Yang 28. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Ezoteryczny przewodnik+ Waluta wyceny: Yang 29. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Klejnot demona Waluta wyceny: Yang 30. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Srebrna bransoleta +6 Waluta wyceny: Yang 31. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Zdjęcie konia Waluta wyceny: Yang 32. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Ruda jadeitu 100 sztuk Waluta wyceny: Yang 33. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Ziolo z łatwych małp Waluta wyceny: Yang 34. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Szarża księga umiejętności Waluta wyceny: Yang 35. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Zwinność księga umiejętności Waluta wyceny: Yang 36. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Amulet orka+ Waluta wyceny: Yang 37. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Księga opanc. konia Waluta wyceny: Yang 38. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: WeiLiao Zi Waluta wyceny: Yang 39. Nazwa serwera: Almanach Nazwa przedmiotu: Kamień duszy obrony +1 Waluta wyceny: Yang Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń ! Odnośnik do komentarza
Spaxor Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Za kd penetry+3 i srebrną branse może coś dostaniesz, a reszta to syf który powinieneś wyrzucić. by @Miyoshi Odnośnik do komentarza
ConorMcGregor Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 w ch.. sie opisales tego, a gowno za to dostaniesz. jedynie moze cos za kd penetr +3 i za srebrna +6 , ale reszte to wyrzuc , szkoda miejsca eq za wszystko moze mialbys z okolo 5kk Odnośnik do komentarza
Viaths Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 to chociaż może powiecie ile te kd peneter +3 i srebrna +6...? jeju jak znacie się na cenach piszcie np. tak: 1. 200k 2. 5k i tak dalej proszeeee ;/ Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń ! Odnośnik do komentarza
misiu13 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Koleś dobryyyy :P :* no ale od tego jest w końcu MPC ^_^ Odnośnik do komentarza
Antix Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Brak generatora http://www.mpcforum.pl/topic/391673-generator-tematow-z-wycena-itemkow-i-postaci/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.