karmelek1233 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam mój problem polega na tym że kiedy ma się ładować black cipher on się nieładuje i wyskakuje wystąpił problem z aplikacją Combat Arms i zostanie ona zamknięta . Przepraszamy za kłopoty HELP!! Odnośnik do komentarza
Gryfek Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Podaj link do strony hacka. Z tego co wiem to on już dłuuuugo nie działa. @down Co to jest? Kiedyś widziałem to na YT jak ludzie latali z hackiem ,,Black Cipher'' więc nie rozumiem, o co ci chodzi. Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 To nie jest hack tylko antyhack... Spróbuj zresetować połączenie z netem, wyłącz zapory i antywira. Odnośnik do komentarza
karmelek1233 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 To nie jest hack tylko antyhack... Spróbuj zresetować połączenie z netem, wyłącz zapory i antywira. Dzięki usunołem antywira i działa ! Temat do zamknięcia..... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.