Skocz do zawartości

[Q] Postać :>

LamS

Rekomendowane odpowiedzi

Rozpoczynam grę na pl (Takie dropne rzeczy jak np. troszke kaski,kuń 31 mam)

Jaką postać wybrać

Rycerz jeśli tak dlaczego a co dalej ? Temp czy Paladyn ?

Szelma jeśli tak dlaczego a co dalej ? Zamachowiec czy łowca ?

INTERESUJĄ MNIE TYLKO TE 2 KLASY :> Która? wybrać ?

A Po 2

Blok jest max 50%

Słyszałem o jakiś Limitach expa 100-500 % Co to jest mógły ktoś to jakoś opisać :> ?

A Po 3

Last chaos PL!

Jest EP2 czy EP3 ?

Za wszystko dam limit like ;>

1312138057-U250359.jpg

By GutenMorgen

Smok

w1d6h0.gif

Team

logocfq.png

Filmy

Cat_catches_treat.gifPowerwheels_wheelie.gif

Kangaroo_playswith_junk.gifMascot_troll_flashing.gif

Rozpoczynam grę na pl (Takie dropne rzeczy jak np. troszke kaski,kuń 31 mam)

Jaką postać wybrać

Rycerz jeśli tak dlaczego a co dalej ? Temp czy Paladyn ?

Szelma jeśli tak dlaczego a co dalej ? Zamachowiec czy łowca ?

INTERESUJĄ MNIE TYLKO TE 2 KLASY :> Która? wybrać ?

A Po 2

Blok jest max 50%

Słyszałem o jakiś Limitach expa 100-500 % Co to jest mógły ktoś to jakoś opisać :> ?

A Po 3

Last chaos PL!

Jest EP2 czy EP3 ?

Za wszystko dam limit like ;>

Rycerz ma dużo obrony, mocne skille i jest to dobra postać dla osób zaczynających grę. Templariusza sobie odpuść jeżeli jesteś nowy, ponieważ jest to trudna postać i trzeba mieć do niej "zajawkę" żeby mieć z niej frajdę.

Co do szelmy - zamachowiec jak i łowca to są dobre klasy, ale łowca ma dużo mniejszy dmg ze skilli, więc nadaje się lepiej pod pvp, chociaż ogarnięty zamach wymiata na arenie. Ale zdecydowanie dla osoby początkującej poleciłabym zamachowca. Sama od niego zaczynałam i nie żałuję tego wyboru.

Limity expa są 300, 400 (chyba) i 500%. To jest taki bilecik dzięki któremu zwiększa Ci się limit maksymalnego expa. Np. z platynami i eskami możesz używać jeszcze jakiś bajerów podnoszących exp.

EP3.

Dobra 3 pytanie znam odpowiedz.

2 Pytanie nie rozumiem do końca ale napiszę czy o to chodzi :

np. max jest 400 platynka daje 200 % 100% jest na wejscie i coś jeszcze dodaje 200%

i jest jjuz 500% ale nie ma dokladnie 500 tylko jest 400 a z limitem mozna przekroczyć tą wartość ;?

A do 2 jeszcze

nie powiedzieliście mi Szelma czy rycek ;> ?

1312138057-U250359.jpg

By GutenMorgen

Smok

w1d6h0.gif

Team

logocfq.png

Filmy

Dobra 3 pytanie znam odpowiedz.

2 Pytanie nie rozumiem do końca ale napiszę czy o to chodzi :

np. max jest 400 platynka daje 200 % 100% jest na wejscie i coś jeszcze dodaje 200%

i jest jjuz 500% ale nie ma dokladnie 500 tylko jest 400 a z limitem mozna przekroczyć tą wartość ;?

A do 2 jeszcze

nie powiedzieliście mi Szelma czy rycek ;> ?

To twój wybór jest...

Możemy przedstawić Ci mocne i słabe strony klas, ale to ty wybierzesz kim będziesz grać.

Ja kiedyś też się pytałem która klasą grać, niektórzy przedstawili mi mocne i słabe strony poszczególnych klas inni nakłaniali do grania jedną, po wbiciu 90 lvl utworzyłem cienia i tak zostało, więc nie możemy Ci narzucić drogi której będziesz się trzymał. To tak jakbym ja cie nakłaniał do gry klerykiem bądź cieniem, gdy ty chcesz grać paladynem lub zamachowcem.

Sztylety czy miecze trudny wybór jednakże Grałem szelmą wiele razy raz do 20 drugi do 30 trzeci do 31 czwarty do 40 ale zawsze mnie coś odciągało od niej więc teraz wybieram paladyna :> Może ta klasa mnie usatysfakcjonuje łap like

1312138057-U250359.jpg

By GutenMorgen

Smok

w1d6h0.gif

Team

logocfq.png

Filmy

Mniejszy dmg ze skilli i lepszy w pvp trochę nie pasuje do siebie. ;P Pewnie chodziło Ci o to,że łowca ma na arenie przewagę,bo bije z dystansu.Teraz gram łowcą w fantomie i składam graczy 15 lvli więcej zanim do mnie dojdą. :DD

Powiem Ci, że mniejszy dmg ze skilli nie zawsze oznacza, że ktoś jest gorszy w pvp. Weźmy np. taką wiedźmę. Ze swoim stunem ma ogromną przewagę mimo naprawdę małego ataku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Q] Postać :>   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...